Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van már minecraft 1.3 (.1)...

Van már minecraft 1.3 (.1) -re bukkitos szerver?

Figyelt kérdés

Minecraft 1.3(.1)-re keresnék bukkitos szervert, illetve 1.3-as pluginokat. Nagyon fontos lenne!

Pluginok közül a legfontosabb most a group manager plugin, hogy van-e!

Amennyiben tudnál segíteni, küldd el kommentbe a letöltési linket, vagyis ahol megtalálom, illetve, a választ, hogy van-e egyáltalán?!

2012. aug. 4. 17:35
 1/9 anonim ***** válasza:

Előző kommentelőnek: Az 1.3 már kijött, ha nem tudsz róla akkor inkább ne szólalj meg...

A kérdezőnek: Szerintem még ilyen gyorsan nem dobtak ki, de lehetséges, nézd meg Bukkit.org-on.

2012. aug. 4. 19:44
 2/9 Levente vagyok CSÖ válasza:

De amota kiöt az 1.3.1 (Nem rég)azota nem hazsnálos szervert fölösleges. Ráméssz arra hogy, LAN;

ednyi.xD EGYSZERÜ!!!!

2012. aug. 4. 22:27
 3/9 Levente vagyok CSÖ válasza:

Egépként Sajtos Makaróni-nak igaza van xD

bocs a hibákért LOL!!

2012. aug. 4. 22:30
 4/9 Levente vagyok CSÖ válasza:
megy most a szerverr???
2012. aug. 4. 22:42
 5/9 Levente vagyok CSÖ válasza:
látom White-list es beirnátok engemm:? crafting71
2012. aug. 4. 22:45
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi segítséget!

Ide figyeljetek, kedves kommentáló! Ennek az oldalnak már a nevében is benne van, hogy gyakoriKÉRDÉSEK.hu. Tehát nem gyakranlátogatottSZERVEREK.hu! Annak máshol a helye, hogy hirdesd a szervered, nem itt. Szeretném, ha legalább az én kérdéseim nem hirdető táblák lenne, legalább is az alábbi kommentek után! A második olyan dolog, amit jó lenne, ha tudnátok, hogy 1 részt, ahogy már elmondtam a kérdésem kommentáló helye nem hirdető tábla, ne is itt intézzétek a személyes dolgaitokat! Ja, és annyiban segítek, hogy felfogd, erre a szerverre a belinkelt oldalon lehet regisztrálni, és fel kerülsz a white list-re!

Bocsánat, a kicsit hosszú megfogalmazásért, de tényleg szeretném ha értelmes válaszokat kapnék, nem egy szerver adatait! Megértem, hogy neked fontos az a szerver, de értsd meg, hogy nem itt a helye! további szép napot!:)

2012. aug. 5. 00:43
 7/9 anonim válasza:

Van már 1.3.1-es bukkitos szerver adok is egy youtubos videó linket hogy hogyan csináld meg, a letöltésilink meg ott van a videó leírásában.

A pluginok közül jók azok is amiket a 1.2.5-ös vagy régebbi szerverbe tettél, a pluginok közül jók a régiek is.

itt a link: http://www.youtube.com/watch?v=mLoutFaBcbc

2012. aug. 5. 14:57
 8/9 anonim válasza:

ebben a videóban megmutatják hogyan csinálj 1.3.1-re bukkitos szervert

remélem segítettem

2012. aug. 5. 15:12
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm!:)
2012. aug. 5. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!