Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit csináljak a kódos ablakkal...

Mit csináljak a kódos ablakkal? (sims 3)

Figyelt kérdés

Ezt az oldalt használtam, hogy telepítsem a Sims 3-mat: [link]

Az a probléma, hogy miután megcsináltam mindent, mondjuk az utolsó lépést kihagytam, mert valamit nem engedett, na mind1. Rákattintottam a nagy lejátszás gombra és még egyszer kérte a kódot, bár már be volt írva, és mikor a továbbra kattintottam, nem ment tovább, megint kiadta a kódos ablakot. -.-" mit csináljak vele? van valakinek ötlete?

2012. aug. 4. 16:28
 1/3 Lunala ***** válasza:
Mivel kihagytad az utolsó lépést, így nem crackelted. Ez a probléma. Kövesd az utolsó lépésben leírtakat (ha nem engedi, akkor vagy azt írja ki, hogy adminisztrátori jogokkal kell rendelkezned, vagy azt, hogy van már olyan nevű fájl, de akkor csak kattints a cserére.).
2012. aug. 4. 16:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem értem, hogy mit magyaráz az utolsó lépésben
2012. aug. 4. 16:39
 3/3 Lunala ***** válasza:

Sajátgépet nyisd meg, ott lesz a Sims 3, mintha benne lenne egy cd/dvd meghajtóba. Nyisd meg. Lesz ott egy Crack nevű mappa. Mindent, ami benne van, tegyél a Program Files/Electronic Arts/The Sims 3/Game/Bin mappába, ahova ugyebár a játékot telepítetted.

Ha kész, csak indítsd el az asztalról és már elvileg megy is :)

2012. aug. 4. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!