Sims 3-ban hogyan tudok csinálni pincefalról ablakkal a medencébe kilátást?
Figyelt kérdés
Néztem több tutorialt is, mindent ugyan úgy csináltam, valamit azopnban nem vehettem észre, mert nekem mindig lett a fal és a medence közt egy egyégnyi széles, medence hosszú lejtős részem, amit ha eltüntetnék, belógna a pincébe, tehát elfedné a falat, amire raknám az ablakot.
Vagy így is jó, ha van ott egy lejtő? akkor a simek úszás közben nem kerülnek lejebb és nem esnek ki a képből? Az lenne a lényeg, hogy a pincéből látszódnának oldalnézetből a fürdőző simek!
2012. júl. 27. 19:29
1/1 Susan98 válasza:
Ha ezt a leírást pontosan követed, 100%, hogy sikerüni fog. Én is többször megcsináltam. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!