Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Killing Floor: Mi baja a...

Killing Floor: Mi baja a Multiplayernek? (lent)

Figyelt kérdés

Szóval rá megyek arra hogy multiplayer, és valami steam kell neki vagy nem tudom... A steam tudom mi, cod6hoz kellet nekem, de most nem tudom sehonnan sem letölteni.

de amikor az ncore-rol leszedtem a gamet, muontoltam, és NEM KELLET TELEPÍTENI egyből lehetett játszani de a gépen nincs rajta... xD

2012. aug. 4. 10:50
1 2
 11/13 anonim válasza:
ha killing flooral akarsz multizni ki kell pacth-elni a legújabb verzióra és keress tört szervereket. de tudsz a Tunngle nevű programmal ami ingyenes és szinte bármilyen játékkal tudsz multizni ingyen akár még a legújabb játékokkal is.
2013. jún. 12. 16:41
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi, de már elvitte a víz....
2013. jún. 16. 14:26
 13/13 anonim válasza:
Lehet rajta multizni!!! Nem kell megvenni én sem vettem és mégis tudtunk haverokkal játszani hamachival ha jól emlékszem az egyetlen probléma, hogy elfelejtettük mit kell szedni hozzá és mit kell beállítgatni úgyhogy most megint kezdhetjük előröl
2013. jún. 18. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!