Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Killing Floor: Mi baja a...

Killing Floor: Mi baja a Multiplayernek? (lent)

Figyelt kérdés

Szóval rá megyek arra hogy multiplayer, és valami steam kell neki vagy nem tudom... A steam tudom mi, cod6hoz kellet nekem, de most nem tudom sehonnan sem letölteni.

de amikor az ncore-rol leszedtem a gamet, muontoltam, és NEM KELLET TELEPÍTENI egyből lehetett játszani de a gépen nincs rajta... xD

2012. aug. 4. 10:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Tanuljátok már meg végre, hogy a multiplayerhez meg kell venni a játékot!Az a kevés játék, amelyet lehet törttel játszani, egy kalap kakit nem ér a sok csaló és szerverlaggok miatt. Mellesleg jobb is, hogy fizetni kell egy olyan játékért, amelynek rengeteg játékidőt nyújt az online része.
2012. aug. 4. 11:53
 2/13 A kérdező kommentje:
Hallod mégis honnan vegyem meg a 3 éves játékot?! ezt már nem árulják! max. használtan... És a kérdésre válazolj..
2012. aug. 4. 13:44
 3/13 anonim ***** válasza:
Kezdjük ott, hogy ki se adták dobozosan tehát a Steamről kell megvenni. Amúgy meg a kérdésre válaszolt, azeért nem megy, mert nem eredeti a játékod... Csak eredetivel fogsz tudni multizni. Amúgy meg egy 3 éves játékot is simán megtalálni bárhol, ha megjelent dobozosan.
2012. aug. 4. 15:21
 4/13 A kérdező kommentje:
Ennyit akartam tudni.
2012. aug. 4. 16:30
 5/13 A kérdező kommentje:
de lehet tört szerokra valahogyan felmenni...
2012. aug. 4. 16:31
 6/13 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

Sok 5-10 éves játékot is forgalmaznak még üzletekben, szóval a 3 év az semmi. Az tény, hogy a Killing Floort Magyarországon csak Steamen lehet megvenni, dobozos formában nem jelent meg. Tört szerverek meg nincsenek, maximum LAN-on keresztül tudsz így játszani, ha toborzol magad mellé néhány embert.

2012. aug. 4. 16:35
 7/13 A kérdező kommentje:
steamröl én nem fogok semmit venni... én a gamet letöltöttem, hogy ne legyen felesleges pénz kidobás ha pl nem tetszik. de tetszik, és nem fogom megvenni, mert ingyen is van :D
2012. aug. 4. 19:19
 8/13 anonim ***** válasza:
De ingyen soha az életbe nem fogsz multizni... a játék meg arról szól, ás egy kicsit sem számít ennél a játéknál... amúgy megkérdezhetném, mi ez a Steam ellenszenv?
2012. aug. 4. 21:20
 9/13 anonim ***** válasza:
Hahaha meglátszik, hogy ingyen van. Nem is tudod használni amire szeretnéd, de azért vered itt magad, hogy húú de király vagy, amiért le tudtál lopni egy játékot a netről. Jó szórakozást ehhez az ingyen szerzett játékhoz!
2012. aug. 4. 21:43
 10/13 anonim válasza:
ha jól tudom lehet letölteni torrentről steames verziót is
2013. febr. 3. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!