Miért nem megy a Minecraft szeró?
Lenne egy kis problémam.Napok óta szeretnénk összedobni cracked-ben haverokkal egy szervert.Azért nem vettuk még meg, mert kezdők vagyunk és csak siman funolni szeretnénk:)Semmi komoly célunk nincs csak az alap 1.2.5-t hamachin keresztül 4-5-en tolatni.Bár tegnap TÖBB ÓRÁT rászántam mégsem sikerült elinditani.Folyton ilyen üzenetet kapok "Connection lost, Steam ended".Pedig végignéztem egy rakás tutorialt és nem tudok rájonni, hogy mi nem stimmel.Egyébként ez egy cracked Minecraft 1.2.5 ha számit:)
Na tehát segitséget szeretnék kérni.Levideoztam a legutobbi "szerverkészitést" ahol szintén a megszokott hibauzenetet kaptam és szeretném, ha valaki aki "szakértőbbnek" mondhato mint én megnézné:) Hátha rájon valamire. Nagyon hálás lennék.Köszi előre is.
Itt a link:
http://www.youtube.com/watch?v=KGjB39qmPcA&feature=youtu.be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!