Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Aion pvp kaszt?

Aion pvp kaszt?

Figyelt kérdés
Infinite aionon fogok játszani és pvp karit akarok csinálni.Szerintetek melyik a legjobb pvp .Játékban eddig legnagyobb karim 26 os ranger volt.Annyira nem értek a játékhoz.Melyikből lehet a legerősebb pvp kasztot csinálni amivel fejlődni is egyszerű??
2012. aug. 3. 08:34
 1/9 anonim ***** válasza:

ha meg kis szintu vagy ajanlom menj eredeti amerikai szerora

minden kaszt ugyanolyan jo fejlodesre es pvpre, csak meg kell tanulni jatszani vele, na meg legyen normalis gear-ed

2012. aug. 3. 09:07
 2/9 A kérdező kommentje:
mi az hogy gear és ott már játszottam de az is csak részben ingyenes ha nem veszel ilyen netes cuccot akkor nem tudsz csinállni sokmindent ..
2012. aug. 3. 09:08
 3/9 anonim ***** válasza:

gear - fegyver, pancel, stb

netes cuccokat az europai szeron kell venni,

[link] ez az amerikai, itt 100% ingyen jatszhatsz

2012. aug. 3. 10:00
 4/9 A kérdező kommentje:
értem és itt kell leszedni valami lanucher hogy erre a szeróra menjek fel?
2012. aug. 3. 13:13
 5/9 A kérdező kommentje:
jah és nem kell venni semmit hogy tudjak mindent?? mertz ahol játszottam eredetin ott nem birtam pl boltolni csak ha veszek valamit pénzért..
2012. aug. 3. 13:22
 6/9 A kérdező kommentje:

3 kaszt között gondolkozok. Melyik lenne jobb kezdőnek?? eddig 1 26 is ranger-t toltam ez volt legnagyobb karim.

Sorcerer Ranger Assassin melyik lenen legjobb pvp karit akarok csinállni.

2012. aug. 3. 13:26
 7/9 anonim ***** válasza:

[link]

leszeded ezt, megadod a meglevo aion eleresi utvonalat, igy nem kell leszedd ujra az egesz jatekot csak a frissitest

az opcioknal meg atallitod a regiot amerikara, es ehhez kulon account kell, az elobbi linken reggelhetsz

az assasin az eggyik legjobb, de talan a legnehezebb kaszt

ha szorcit csinalsz a rangerek fognak szivatni, ha rangert akkor a templar/gladi a legnagyobb ellenfeled

es toltsd le ezt jobb ping-ert [link]

2012. aug. 3. 13:43
 8/9 A kérdező kommentje:
oké köszi
2012. aug. 3. 15:05
 9/9 A kérdező kommentje:
mi lett a launcherrel?? normálisan töltődött le 15% on volt jött 2mb vel szépen aztán lefagyott a launcher akérhányszor próbáltam letöröltem újra tettem msot meg nem jön lefele az aion -.-
2012. aug. 3. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!