Szeretném netemet csatlakoztatni xboxomhoz. Meg is történt, csak éppen frissítést kér, meg is frissítené, de leállítottam, mert féltem, hogy törlődik róla a flash. (3.0)
Mit tegyek, hagyjam h frissítse vagy ne?
Nem szeretnék xbox liveon játszani, csak demót szeretnék letölteni stb.
Igen, az meg a másik, hogy 70 ezerért van pénz boxra meg kinectre, meg mellé 100ért hd tévére, de 3 ezer már nincs egy játékra... Szánalmas, gusztustalan hazugság és képmutatás az egész!
2012. aug. 3. 14:23
22/27 anonim válasza:
hazudjál már idióta... azt ne meséld be hogy a vírusírtódtól kezdve a neróig az összes programod eredeti azaz fizettél... + ne szedtél le még egy zenét se + sose használtál torrentet... ezt ne meséld be nekem légyszi mert ilyen nincs... vagy mégis kőkazdag vagy és akkor mégis talán... rohadt álszentek vagytok az a baj mondjátok itt az álszent dumát közben meg semmit nem tudtok arról akinek írjátok...
2012. aug. 3. 14:25
23/27 anonim válasza:
ja én itt befejeztem bármit írtok nem ragálok rá
2012. aug. 3. 14:26
24/27 anonim válasza:
Pontosan tudunk mindent rólad, te fa.szkalap. Már régóta 1 normális elvet nem tudsz felhozni, csak azt, hogy "álszentek vagyunk". Azért mert te tolvaj vagy, mi vagyunk az álszentek? Most szívesen mondanám, hogy "anyád volt az álszent mikor kiskorodban nem vágott a falhoz", de az túl trágár lenne, úgyhogy nem teszem. Nem válaszolsz, mert egy kis csicska vagy és nem vagy képes bevallani, hogy igazam van.
2012. aug. 3. 14:33
25/27 anonim válasza:
"hazudjál már idióta... azt ne meséld be hogy a vírusírtódtól kezdve a neróig az összes programod eredeti azaz fizettél..."
Miért fizettem volna egy rakat pénzt iszonyú drága programokért, mikor mindnek van INGYENESEN LEGÁLISAN elérhető alternatívája?
Linuxot használok nagyon régóta. Abszolút mindenkinek meg lenne szintén a lehetősége, hogy különböző linux disztrókat használjon, de nem, helyette letölti a windowst és fikázza, hogy mekkora fos...
Megveszi a gamer PC-t 300 ezerért és rádob egy Ncore-is Windowst... Na ez a szánalmas apukám, nem a csóróság!
2012. aug. 3. 14:33
26/27 anonim válasza:
nemfog az illető midnen egyes játékér 10 ezreket kiadni arról ne is beszéljünk hogy ami mostanába jönh ki eléri a 15-20 ezer forintot és az még csak 1 játék és neki lehet kell vagy 7 válság van föleg nemfogja megvenni csak az elkényesztetett kis sz.r gyerköcök kapják meg az eredetit vagy nagy hitel mágus ezért van a flash és a földön az emberek 60-70%-százaléka a flashnél van és nemhiszem el hogy a Microsof ezt nem veszi észre jó ez hackerkedésnek/lopásnak számít de legalább az a személy megvette a termékét és jól értékeli legalább lehetnénk kvivtek akkor de nekik már va több milliárdjuk de azért kell a pénz nekik ezért bannolni kell mindenkit.
2012. nov. 11. 18:57
27/27 anonim válasza:
gusztustalan kis búrzsó elkényeztett teli vert pénzel mindennel való emberek! ha annyi pénzed van akkor meny és az afrikai éhezőknek is adományoz ne csak pattogj itt mindenki tölt le netről mindent ha százalékos számítás lenne akkor 99%-a letölt a többi új gazdag meg menőzik hogy neki telik egyxere 20 dologra is . na pont ezért nincsenek normális barátai az ilyen embereknek mert teljesen a pénz hajtja őket ez nem tiszteletről szól ez kb annyit mutat meg hogy rúgj bele abba akinek nincs taszítsd a föld alá . úgy hiszem ez már nem arról szól kinek mire van pénze ha nem konkrétan arra utalsz aki nem pénzes az nem is ember. te nem vagy ember ! benned nincs humanizmus apuci meg anyuci nevelt a lovéjából lehet az adott esélyt hogy el juss valahova de emberként az ilyen fajtád soha nem fog eljutni sehova egy üres fekete luk fog maradni ahol másnak érzelmei vannak . és téged dobott volna inkább anyukád le a taigetoszon akkor most egyel kevesebb lenne a fajtádból ! akik itt ebben az országban egyedül lopnak azok a politikusok akik az államot lopják meg azok a politikusoktól veszik vissza amit ők loptak el tőlünk . szemet- szemért m fogat -fogért !
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!