Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » XBOX360 LT3. 0 kábelnet...

XBOX360 LT3. 0 kábelnet csatlakozása? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Szeretném netemet csatlakoztatni xboxomhoz. Meg is történt, csak éppen frissítést kér, meg is frissítené, de leállítottam, mert féltem, hogy törlődik róla a flash. (3.0)

Mit tegyek, hagyjam h frissítse vagy ne?

Nem szeretnék xbox liveon játszani, csak demót szeretnék letölteni stb.

A választ előre is köszönöm :)

2012. aug. 2. 18:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
ja és persze te egyetlen torrentet nem töltöttél le mert ahogy leszűrtem eddigi válaszaidból te nagyon ellenzed az ilyen dolgokat... de ha mégis akkor jobb lesz a bekussolsz eltakarodsz ha nem tudsz normális stílusban segíteni a kérdezőnek -.-
2012. aug. 3. 13:46
 12/27 anonim ***** válasza:

"gondolom te megveszed az összes filmet amit megnéztél vagy kikölcsönzöd a tékábol meg persze a zenéket is..."

A mai filmekért egy forintot sem adnék, mert szemét mind, így le sem töltöm őket. A régi kedvenceim pedig javarészt megvannak DVD-n, ha meg valami újdonságra vágyom mégis elmegyek moziba, AHOGY A NORMÁLIS EMBEREK.

Zenéknél szintén.

Ez egy ilyen beteges magyar szokás, hogy tölti mindenki orrba szájba az összes megjelenő filmet meg zenét aztán reflexből lemezre, a polcon meg ott díszelegnek a gyönyörű papírtokok. A kedvenc zenekaromtól meg van néhány nagyon jó lemezük, meg néhány válogatás, ezeket is meg lehet venni akár használtan is olcsón. Talán túlélem, hogy nincs 5000 órányi zeném 128-as mp3-ban...

2012. aug. 3. 13:50
 13/27 anonim ***** válasza:

"ja és persze te egyetlen torrentet nem töltöttél le"

Miért töltöttem volna?? Honnan a fenéből gondolod, hogy kényszeresen muszáj letölteni??

Ki kéne irtani itt az emberekből ezt a beteges mentalitást és helyette tanítani egy kis tiszteletet...

2012. aug. 3. 13:56
 14/27 anonim ***** válasza:
Kedves névtelen, aki az én kommentemre válaszolt, csak úgy megjegyezném, hogy az előző kommentelő nem én vagyok... De bárki is írta az előző választ, annak pacsi innen is, magam sem mondhattam volna jobban :)
2012. aug. 3. 13:58
 15/27 anonim ***** válasza:
fogd már fel ha tetszik ha nem akármilyen hulladék te letöltöd ingyen azt amit pénzért árulnak tehát lopsz... én személy szerint leszarom de ne regnáljon nekem olyan aki ugyanezt csinálja csak lehet nem játékkal... sőt mindenki csinálja a neten épp ezért SENKINEK NEM ÁLL JOGÁBAN "kioktatni" a másikat és ilyen megjegyzéseket írni...
2012. aug. 3. 14:01
 16/27 anonim ***** válasza:
ja de persze névtelenül könnyű itt gyakorkérdéseken nagy a szánk ugye?
2012. aug. 3. 14:03
 17/27 anonim ***** válasza:
jah és persze azt se tudhatod milyen anyagi helyzetben van az illető... lehet nem engedheti meg magának hogy megvegye 10ezerért a játékot de ha van rá más módja most mért vonja meg magátol a szórakozást... de írhatom én olyannak aki nem tudja mi az a csóróság...
2012. aug. 3. 14:05
 18/27 anonim ***** válasza:
Te honnan tudod, hogy én töltök -e le? Kérlek barátom, ha olyan csóró a kérdező, akkor vajon miből vette meg az xbox-át? Miből flasheltette ki? Végülis, ha nekem nincs pénzem strandbelépőre, akkor minek vegyem meg? Be is tudok surranni, akkorxmeg minek vonjam meg magamtól a strandolás okozta szórakozást? Könyörgöm néhány ezer Ft-ért már simán lehet játékot venni... Ha valamire nincs pénzünk, akkor az a megoldás, hogy ellopjuk?
2012. aug. 3. 14:13
 19/27 anonim ***** válasza:

"jah és persze azt se tudhatod milyen anyagi helyzetben van az illető... lehet nem engedheti meg magának hogy megvegye 10ezerért a játékot de ha van rá más módja most mért vonja meg magátol a szórakozást... de írhatom én olyannak aki nem tudja mi az a csóróság..."

Ismét sokszorosan mellélőttél, hány éves vagy, 16?

K*rvára lesz*rom, ki milyen anyagi helyzetben, ez még nem jogosítja fel a lopásra. Vagy szerinted, akkor a cigányok féle "megélhetési bűnözés", amikor megállítanak az utcán fényes nappal, kést szúrnak az oldaladba és elveszik a mobilod is csak ártatlan mulatság, mert miért vonnák meg maguktól a szórakozást? Gondolkozz már könyörgöm!!!

Ez meg a másik ezredjére elböfögött baromság. Kib*szottul nem csak 10 ezerért lehet játékokat venni, 2-3 ezerért is lehet nagyon jókat akár ÚJONNAN is, csak használni kell az agyadat...

Ha éppenséggel tudni szeretnéd épp olyan csóró vagyok, mint a szemét.

Volt egy Xbox 360-om. Tudod mit csináltam? Nem flasheltettem, hanem eladtam és vettem egy PS2-őt, ami jóval olcsóbb és játékokat is jóval olcsóbban tudok rá venni. Pedig megtehetném, hogy letöltsem. És tudod miért nem? MERT NEM VAGYOK EGY TOLVAJ G*CI!!!

2012. aug. 3. 14:16
 20/27 anonim ***** válasza:
Én is ki tudok akadni az ilyen nyomorékokon, de a 19/19-es válaszoló azért egyèrtelműen etalon, van még mit tanulnom :DD. De nagyon egYezik a véleményünk.
2012. aug. 3. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!