XBOX360 LT3. 0 kábelnet csatlakozása? (Többi lent)
Szeretném netemet csatlakoztatni xboxomhoz. Meg is történt, csak éppen frissítést kér, meg is frissítené, de leállítottam, mert féltem, hogy törlődik róla a flash. (3.0)
Mit tegyek, hagyjam h frissítse vagy ne?
Nem szeretnék xbox liveon játszani, csak demót szeretnék letölteni stb.
A választ előre is köszönöm :)
"gondolom te megveszed az összes filmet amit megnéztél vagy kikölcsönzöd a tékábol meg persze a zenéket is..."
A mai filmekért egy forintot sem adnék, mert szemét mind, így le sem töltöm őket. A régi kedvenceim pedig javarészt megvannak DVD-n, ha meg valami újdonságra vágyom mégis elmegyek moziba, AHOGY A NORMÁLIS EMBEREK.
Zenéknél szintén.
Ez egy ilyen beteges magyar szokás, hogy tölti mindenki orrba szájba az összes megjelenő filmet meg zenét aztán reflexből lemezre, a polcon meg ott díszelegnek a gyönyörű papírtokok. A kedvenc zenekaromtól meg van néhány nagyon jó lemezük, meg néhány válogatás, ezeket is meg lehet venni akár használtan is olcsón. Talán túlélem, hogy nincs 5000 órányi zeném 128-as mp3-ban...
"ja és persze te egyetlen torrentet nem töltöttél le"
Miért töltöttem volna?? Honnan a fenéből gondolod, hogy kényszeresen muszáj letölteni??
Ki kéne irtani itt az emberekből ezt a beteges mentalitást és helyette tanítani egy kis tiszteletet...
"jah és persze azt se tudhatod milyen anyagi helyzetben van az illető... lehet nem engedheti meg magának hogy megvegye 10ezerért a játékot de ha van rá más módja most mért vonja meg magátol a szórakozást... de írhatom én olyannak aki nem tudja mi az a csóróság..."
Ismét sokszorosan mellélőttél, hány éves vagy, 16?
K*rvára lesz*rom, ki milyen anyagi helyzetben, ez még nem jogosítja fel a lopásra. Vagy szerinted, akkor a cigányok féle "megélhetési bűnözés", amikor megállítanak az utcán fényes nappal, kést szúrnak az oldaladba és elveszik a mobilod is csak ártatlan mulatság, mert miért vonnák meg maguktól a szórakozást? Gondolkozz már könyörgöm!!!
Ez meg a másik ezredjére elböfögött baromság. Kib*szottul nem csak 10 ezerért lehet játékokat venni, 2-3 ezerért is lehet nagyon jókat akár ÚJONNAN is, csak használni kell az agyadat...
Ha éppenséggel tudni szeretnéd épp olyan csóró vagyok, mint a szemét.
Volt egy Xbox 360-om. Tudod mit csináltam? Nem flasheltettem, hanem eladtam és vettem egy PS2-őt, ami jóval olcsóbb és játékokat is jóval olcsóbban tudok rá venni. Pedig megtehetném, hogy letöltsem. És tudod miért nem? MERT NEM VAGYOK EGY TOLVAJ G*CI!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!