Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megéri kockáztatni? (Sims 3)

Megéri kockáztatni? (Sims 3)

Figyelt kérdés

A Sims 3 játékhoz van egy kód:testingcheatsnabled ture.

Azt hellottam, ez összeomlaszthatja a játékot, ezért nem merem használni, pedig nagyon jó dolgokat tud.

Nektek mik a tapasztalataitok? Merjem használni?

2012. aug. 2. 11:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez egy oltári f*szság..én a 2ben mindig mikor játszottam beírta..és nincs semmi baja,ez csak 1 kód miért rontaná el?Amúgy arra figyelj,hogy ezt még a szomszédságban kell beírni,nem akkor ha egy családban vagy,mert csak úgy működik..
2012. aug. 2. 11:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem soha semmi bajom sincs vele
2012. aug. 2. 12:11
 3/8 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz tőle a játéknak. Sőt, újraindítod, és a kód volt nincs, vagy: testingcheatsenabled false és ki is van kapcsolva. A kódok miatt nem lesz semmi.:)
2012. aug. 3. 18:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem a kód miatt lehet baj, hanem amiatt hogy nem kapcsolod ki mikor nem használod. Tehát ha nem használod akkor írd be hogy testingcheatsenabled false. semmi baj nem lesz.
2012. aug. 3. 18:34
 5/8 anonim ***** válasza:
én mindig használom.És soha nem történt semmi :)
2012. aug. 4. 13:24
 6/8 anonim ***** válasza:
semmi baj nem lesz, ezt azért terjesztik, hogy ne cheatelj annyit, de hülyeség. A sims2-ben viszont egy idő után tényleg :S
2012. aug. 6. 10:53
 7/8 A kérdező kommentje:
oké,kipróbáltam, köszi mindent de az a baj, hogy bárhol ütöm be, nem történik semmi ez mitől lehet?
2012. aug. 7. 14:22
 8/8 anonim ***** válasza:

attól még hogy beírod, semmi sem történik.

Shift+Postaláda/simed/idegen sim/föld/munkahely

2012. aug. 7. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!