Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 3 Launcher kikerülése...

Sims 3 Launcher kikerülése hogyan?

Figyelt kérdés
Sims 3 összes kiegészítője fent van megy a játék viszont a cuccokat nem tudom bele pakolni csak a .package kiterjesztésűeket mert azokat külön progival bele tudom telepíteni viszont a sims launcherem nem működik mert folyamatosan leáll felraktam a legújabb patcheket origin-t ea download managert de úgy is egyik weben találtam multi launchert viszont nem tudtam letölteni és ha nem működik a launcher nem tudom a telepítő felületét benyitni még gyors indítással sem és a legtöbb cucc .pack fájl. Ha valaki tudja hogy hogyan lehet a launchert megoldani működő képessé vagy a multi launchert megtalálta illetve valami pack telepítőt (Nem Package mert az megy) az írjon. Válaszokat előre is köszönöm.

2012. aug. 1. 22:24
 1/5 Lunala ***** válasza:
Hm... hát kikerülni úgy lehet, hogy közvetlen a Program Files/Electronic Arts/The Sims 3/Game/Bin mappából indítod a játékot a TS3W.exe-vel :)
2012. aug. 1. 22:36
 2/5 anonim ***** válasza:
A packok amiket launcherrel kell telepíteni azok igazából becsomagolt package fájlok, tehát csak ki kell csomagolni. Szerintem modthesims oldalon vagy simsresource-on van hozzá való kicsomagoló.
2012. aug. 1. 22:48
 3/5 A kérdező kommentje:

Hm... hát kikerülni úgy lehet, hogy közvetlen a Program Files/Electronic Arts/The Sims 3/Game/Bin mappából indítod a játékot a TS3W.exe-vel :)

Ki kerülésre azt értettem, hogy ne kelljen launcher a telepítéshez mert a játék az megy csak külön cuccokat akarok kipróbálni.

2. hsz-t ki próbálom talán úgy tudom telepíteni

2012. aug. 2. 13:20
 4/5 A kérdező kommentje:

Átnéztem a sims fájlokat a Resource felelős a mod cél elérés ért és a beolvasásért.

PackedFile Mods/Packages/*.package

PackedFile Mods/Packages/*/*.package

PackedFile Mods/Packages/*/*/*.package

PackedFile Mods/Packages/*/*/*/*.package

PackedFile Mods/Packages/*/*/*/*/.package

PackedFile Mods/Packages/*.Sims3Mod

PackedFile Mods/Packages/*/*.Sims3Mod

PackedFile Mods/Packages/*/*/*.Sims3Mod

PackedFile Mods/Packages/*/*/*/*.Sims3Mod

PackedFile Mods/Packages/*/*/*/*/.Sims3Mod

Itt az a gond hogy .package kiterjesztés van ugyan úgy és nem ismeri fel a .pack-ot még ha át is írod mert ki kellene csomagolni a benne lévő fájlokat és azt beolvastatni vele <- Itt megint csak annyi gond merül fel hogy .cfg be nem lehet írni kicsomagoló programot egyenlőre azt kellene kideríteni hogy milyen tömörítést használnak a pack össze állításához.

2012. aug. 2. 13:28
 5/5 A kérdező kommentje:

Sikerült megoldanom ha valakinek is ez lenne a gondja hogy nem jó a launcher viszont akar telepíteni külön cuccokat itt a megoldásom a fájlt feltöltöttem filebeamra.

[link]

Letöltöd egyenlőre nem indítod el :D

Hozol létre egy mappát oda bepakolod a sims3pack fájlokat majd elindítod a programot fentre betársítod azt a mappát ahova bepakoltad a cuccokat alulra pedig X:\Users\Raisen\Documents\Electronic Arts\The Sims 3\DCBackup <- Dokumentumokba EA mappán belül sims 3 dcbackup almappa ha megvagy Extract.

Letöltöd [link] <- Installer helpert felrakod ha megvagy most bemész a dokumentumokba ea mappa sims 3 Dcbackup almappa és ott vanak a .package fájlok már ott jobb egér gomb Install to sims 3 így egyesével be tudod pakolni ha bebugolna a játék vagy nem tetszik ki tudod venni sims3 belül a mods mappába rak mindent :)

Köszi a hszeket adtak erőt hogy megoldást keressek.

2012. aug. 2. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!