Sims 3 Launcher kikerülése hogyan?

Hm... hát kikerülni úgy lehet, hogy közvetlen a Program Files/Electronic Arts/The Sims 3/Game/Bin mappából indítod a játékot a TS3W.exe-vel :)
Ki kerülésre azt értettem, hogy ne kelljen launcher a telepítéshez mert a játék az megy csak külön cuccokat akarok kipróbálni.
2. hsz-t ki próbálom talán úgy tudom telepíteni
Átnéztem a sims fájlokat a Resource felelős a mod cél elérés ért és a beolvasásért.
PackedFile Mods/Packages/*.package
PackedFile Mods/Packages/*/*.package
PackedFile Mods/Packages/*/*/*.package
PackedFile Mods/Packages/*/*/*/*.package
PackedFile Mods/Packages/*/*/*/*/.package
PackedFile Mods/Packages/*.Sims3Mod
PackedFile Mods/Packages/*/*.Sims3Mod
PackedFile Mods/Packages/*/*/*.Sims3Mod
PackedFile Mods/Packages/*/*/*/*.Sims3Mod
PackedFile Mods/Packages/*/*/*/*/.Sims3Mod
Itt az a gond hogy .package kiterjesztés van ugyan úgy és nem ismeri fel a .pack-ot még ha át is írod mert ki kellene csomagolni a benne lévő fájlokat és azt beolvastatni vele <- Itt megint csak annyi gond merül fel hogy .cfg be nem lehet írni kicsomagoló programot egyenlőre azt kellene kideríteni hogy milyen tömörítést használnak a pack össze állításához.
Sikerült megoldanom ha valakinek is ez lenne a gondja hogy nem jó a launcher viszont akar telepíteni külön cuccokat itt a megoldásom a fájlt feltöltöttem filebeamra.
Letöltöd egyenlőre nem indítod el :D
Hozol létre egy mappát oda bepakolod a sims3pack fájlokat majd elindítod a programot fentre betársítod azt a mappát ahova bepakoltad a cuccokat alulra pedig X:\Users\Raisen\Documents\Electronic Arts\The Sims 3\DCBackup <- Dokumentumokba EA mappán belül sims 3 dcbackup almappa ha megvagy Extract.
Letöltöd [link] <- Installer helpert felrakod ha megvagy most bemész a dokumentumokba ea mappa sims 3 Dcbackup almappa és ott vanak a .package fájlok már ott jobb egér gomb Install to sims 3 így egyesével be tudod pakolni ha bebugolna a játék vagy nem tetszik ki tudod venni sims3 belül a mods mappába rak mindent :)
Köszi a hszeket adtak erőt hogy megoldást keressek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!