Miért nem tudok játszani az AIONnal?
Sziasztok, tegnap leszedtem az aiont torrentről, elvileg eu verzió, és 14.8GB volt. Azután feltelepítettem, addig minden jó volt, a telepítés végén bepipáltam, h indítsa el, és az NCSOFT vmi launcher szerűségét hozta be. Az installed játékok közt ott volt az AION (north america) /nem tudom miért nem eu/, a not installednél meg normálisan a többi játék. Namármost ha rákattintok az aionnál h play now, akor megint le akarja szedni, telepíteni... Ez miért van? Nincs nagyon kedvem megint várni vagy 6 órát, és lehetőleg eu szerveren játszanék.
Egyébként torrentel töltöttem le, innen: [link]
miert kinlodnak az emberek torrentek mikor mindenutt az eredeti klienst haszhaljak?
eredetin v torton akartal jatszani?
amugy az ncsoft csak az amcsi Aion-al foglalkozik, eu-n a gameforge www.aionfreetoplay.com oldalon regisztralsz es leszeded a launchert, es valahogy ki lehet valasztani hogy a meglevo klienst updatelje 2.7-re
a revolution nem tudom miert fut meg mindig, 30 aktiv jatekos es mindig le vannak maradva updatekkel a tobbi szerohoz kepest
menj eredetire, es 3 nap alatt ki lehet farmolni a penzt gold packra (a korlatok miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!