Miért dob ki mindkettönket a LAN -os Age Of Empires 3 The Warchiefs játékból a gép? Miért ír ki szerver hibát?
Figyelt kérdés
Pár napja tettem fel a kiegészitőt az Of Empires 3 hoz míg nem tettem fel teljesen minden hiba nélkül tudtam a tesómmal Lan - ba játszani de feltettem a The Warchiefs kiegészítőt és akármit csinálok miután elinditjuk a játékot 1 perc után szerver hibát ír ki és kidobb minket .2012. aug. 1. 22:07
1/2 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem is ez volt /van is . Nekem ugy volt h magyar volt a sima játék és miután feltettem a bővitést azután beangolosodot. De találtam magyarosítást mindkét játékhoz és ezáltal a simába ujra tudok tesommal Lanozni . A bővités is magyar lett de uigyanugy kidobb minket. Írj egy emailt eerre a cimre ha kellenek a magyarosítások .
liacka@freemail.hu
2012. aug. 11. 13:40
2/2 WANDEAD válasza:
A the warchiefs kiegészítőt elszúrták a gyártói nem működik ajánlanám az asian dynasties kiegészítőt mert az működik.
Nekem is megvolt a warchiefs csak kinyírta mind a két crack fájlomat úgyhogy töröltem de alap hibás a játék nem lehet vele játszani.
Cseréld le a másik kiegészítőre... thepiratebay-en leszedheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!