Sniperes PC játékok?
Figyelt kérdés
Olyan kell amiben nem kell mászkálni, futkosni, csak taktikusan lövöldözni valahonnan(pl. ház tetejéről). Szóval ha pl. rossz célpontot találok el akkor buktam a pályát, vagy nem mindegy hol lövöm le, mert nem láthatja senki, vagy valami hasonló.2012. aug. 1. 19:14
1/5 anonim válasza:
Ilyen játékról nem hallottam még. De a legjobb sniper-es játék amin valaha játszottam az a Sniper elite V2. A mesterlövészkedés nagyon reálisan van megoldva, és közelharc alig van benne.
2/5 anonim válasza:
ja hát a Sniper Elite V2 nagyon jó de eröss vas kell neki ha megvan a vassad hozzá akkor az a jó választás! ha meg gyengébb gépen vagy akkor Sniper: Ghost Warrior és igen tudom hogy a City Interative készitette de amugy türhető, Sőt még játszható is eléggé :P
3/5 anonim válasza:
Igazából azt lehet mondani,hogy a fent említett 2 játék az egyetlen sniperes game (ami jó).Mind a kettővel játszottam de a legjobban a Sniper Elite V2 tetszett.A Sniper Ghost Warrior is jó de ha jó géped van akkor még a második részét is megvárhatod.Olyan sniperes game meg hogy csak egy helyben vagy olyan max az interneten kapsz, ami max 2 dimenziós Flash game.Minden esetre a Sniper Elite V2-őt érdemes kijátszani elég rövid de nagyon jó.
4/5 anonim válasza:
Igenis van ilyen játék :)! Most jelenik meg PC-re, konzolon már kint van egy ideje. A Hitman: Sniper Challenge-ről van szó. Ez egy nagyon rövid, minijáték, ami a Hitman: Absolutions játék marketingkampányában "vállal" részt. Ha előrendeled az Absolutionst, akkor ingyen megkapod, amúgy talán 1500 Ft.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszia válaszokat!
Sniper Elite V2 megvan nekem, amiatt akartam másikfélét is. :)
Sniper Ghost Warrior-t nem ismerem kipróbálom :)
Hitman gameplay alapján tényleg ilyen :D
2012. aug. 1. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!