Kinek van meg a Gazdálkodj okosan új változata?
Figyelt kérdés
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy mennyiért lehet lakást venni, vagy esetleg beszkennelné a játékszabályt? Nagyon megköszönném!2012. júl. 31. 21:55
1/12 anonim válasza:
melyik az a gazdálkodj okosan,muti egy képet,és én megkeresem neked
2/12 anonim válasza:
amúgymeg nekünk sincs meg már a játékszabály,ezért mi szabtuk meg,hogy mennyi legyen :D:D:D sztem csináljátok ezt ti is :D
3/12 A kérdező kommentje:
Már kerestem neten és találtam is párat, de egyik sem az ami, az enyém. Nem tudom, melyik évben adták ki, de olyan 2006 körül. A doboz bal alsó sarkára az van írva, hogy "Régi játék új pénzekkel!"
2012. júl. 31. 22:40
4/12 anonim válasza:
nahát barátom,megvan :D [link] a 3. sorban lesz a negyedénél,de segítek,70.000 Ft
5/12 anonim válasza:
ja,és nagyítani tudod
[nagyon nehéz volt megtalálni( >.< :o)]
6/12 A kérdező kommentje:
Nahát, én is ezt néztem az előbb, és ez nem az :D
2012. aug. 1. 02:00
7/12 anonim válasza:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :(
8/12 Kisboszi12 válasza:
Valaki megtudná nekem mondani a gazdálkodj okosan régi játék új pénzekkel a játékszabályt vagyis nekem csak a pénzleosztás kellene. A pénzek 500-tól 20.000-ig van
9/12 anonim válasza:
ott van az is az oldalon amit linketlem,felnagyítod és ott van :D
10/12 anonim válasza:
Nekem az a szabály kéne, amiben 500-20000 ft-ig vannak a pénzek, és 200.000 ft az induló összeg. Ezt nem találom a retrotársas oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!