1 2 3 kérdése:
Wow foglalkozások?
Figyelt kérdés
Bőrművesség-et(Leatherworking) hol és hogyan lehet megtanulni ? mert én találtam már egy trainert de ő nála nem engedi megtanulni2012. júl. 31. 13:26
1/11 anonim válasza:
Mert még nem vagy lvl 5-t vagy nincs rá pénzed, (vagy már megtanultál más szakmát).
2/11 A kérdező kommentje:
22es szintü vagyok
nagyon sok aranyam van
és még semmit se tanultam
2012. júl. 31. 13:36
3/11 anonim válasza:
kérdezz meg NPC-t(stormwind citybe szoktak mászkálni meg máshol is) vagy tölts le valami addont de trainernél kell amúgy. trackeld be ott a mini térképen(cataclysmon lehet)nem tudom melyiken játszol. De ahhoz kell a skinning is
4/11 A kérdező kommentje:
wrath of the lich king 3.3.5 van nekem
am trainert már találtam meg skinningeset is de nem engedi megtanulni semelyiket
2012. júl. 31. 14:32
5/11 anonim válasza:
De nem tanultál már meg valamikor egy másik szakmát? Nézd meg a könyvben. Lehet csak elfelejtetted, mert olyankor nem szokta engedni.
6/11 anonim válasza:
Egyszerre két főszakmád lehet. Ha már megvan a kettő akkor nem lehet.
7/11 A kérdező kommentje:
megnéztem és tényleg van már azokat nem lehet kitörölni valahogy?
2012. júl. 31. 15:39
8/11 A kérdező kommentje:
megvan :D megtanultam a skinninget meg a leatherworkinget
már csak 1 kérdésem lenne hoghyan kell őket használni?
2012. júl. 31. 16:03
9/11 anonim válasza:
Skinningel lenyúzod a mobok bőrét úgy, hogy kiszedsz belőle minden cuccot utána rákattintasz jobb gombbal. Ebből lesz alapod az lw-hez
10/11 A kérdező kommentje:
bármilyen állatról tudok szedni bőrt?
nagyon köszi minden segítségedet
2012. aug. 1. 00:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!