Egy internetes co-op játékot keresek. Tudnátok ajánlani ilyeneket?
Sziasztok!
Egy olyan internetes co-op játékot keresek, amit ketten tudunk játszani a barátommal a neten. Találtam néhányat (pl fireboy watergirl) de azok olyanok, hogy mind2 játékos ugyanannál a gépnél ül. Ingyenes játékra gondoltam. Mindegy hogy milyen (logikai/FPS/RPG), csak egy kicsit tudjunk szórakozni :)
MMORPG (pl metin vagy wow) egyikőnknek se jön be, de azon kívül bármi. Ha ezen felül böngészőben futna, és nem kéne semmit sem leszedni, az maga lenne a tökély.
A válaszokat előre is köszönöm!
Böngészőben futó online játék szerintem nincs. De amit telepíteni kell, abból sok van. Van egy weboldal, ahol ezeket a játékokat sorolják fel, és értékelik is.
Ezen a linken a pc játékok vannak. Szerintem az eddigi legjobb co-op játék a Saints Row 3. A story-t ketten is tolhatjátok benne. Ha le akarod tölteni akkor lehetőleg skidrow verziót tölts le, és ahoz hogy ketten toljátok, kell egy steam, amihez felteszed a green luma-t, meg csatlakoznotok kell tunngle-be egy szerverhez, és már működik is. Remélem ez kielégítő válasz volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!