COD: MW2, hardcore lobby keresési hiba okának kiderítéséhez, kaphatok segítséget? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Bővebben, a fent említett játék, egy újabb hibát produkált. Mégpedig, hogy minden hardcore típusú játékmódra, nehezen vagy egyáltalán nem talál lobby-t. Természetesen, levezeti a metódust, tehát viszi feljebb az intervallumot, ámde szerverek hiányában, az kényszerül teljesen kitolni, majd mikor 170 -nél nagyobb pingel rendelkező szervereket se talál, egyszerűen, csak intervallum nélkül keres.
Szemben, a normál játékmódra, másodpercek alatt talál.
Ez főként azért probléma számomra, mert személy szerint, a hardcore típusú játékmódokat részesítem előnyben.
Ha valaki rendelkezik akár csak tippekkel, az kérem írja le.
2012. júl. 29. 12:51
1/2 anonim válasza:
Erre nem lehet tippeket adni. A harcore módokon nagyon kevesen játszanak és ezért nem talál szervert.
2/2 A kérdező kommentje:
Mint mondtam, egészen eddig, semmi gond nem volt vele. Az, hogy kevesen játszanak pedig nem tudom cáfolni, de nem hiszen, hogy fedi a valóságot, hisz egészen a hiba fellépéséig, ugyan olyan gyorsan dobott be emberek közé, mint a normál játékmódon.
2012. júl. 29. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!