Mi a válasz erre a három kérdésre? (call of duty modern warfare 2)
1.price miért volt börtönben?
2.azt a bombát kik és miért robbantották föl amikor a fehér házat foglaltuk vissza?
3.ghost miért viseli azt a király koponyás álarcot?(nekem is kell olyan nagy faˇza)
1. Azért mert az első mw végén a súlyosan sérült (majdnem halott) Price-t az oroszok -akik az első részben még szövetségeseink- és náluk gyógyul fel, viszont mivel a 2. részben az ügynök miatt az amcsik az oroszokkal harcolnak, ezért fogságba zárták Pricet hiszen ha visszakerülne a S.A.S-hoz akkor ellenük harcolna.
2. Ezt pontosan nem tudom, de minden bizonnyal az oroszok, hogy elpusztítsák a várost, meg persze az ellenük harcoló Rangereket.
3. Nem indokolták meg, ez benne marad majd Ghost legendájában :)
na de makrov után miért kellett kémkedni? ő már a 4.ben is ellenség volt? (mert volt makarovról szó) makarov nem orosz?mert a szövetségesek ellen kémkedni háát...
amúgy most tartok a 3.fejezetnél a végéről ne lődd le a poént:)
Előző vagyok!
Melyik bombára gondoltál a fehér háznál? Ha arra ami az űrben robbant fel, és minden elektronikát kinyomott, ill. a helikopterek lezuhantak miatta akkor azt mi robbantottuk fel, de eredetileg egy orosz tengeralattjáróból lőttük ki. Eredeti célja a rakáténak valamilyen város volt, és csak így lehetett megakadályozni, hogy kilőttük a világűrbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!