A Sims 3 Nemzedékekben ugye a gyereknek lehet képzeletbeli barátja. Honnan lehet begyűjteni a Szivárványkőzetet?
Figyelt kérdés
Néztem mindenhol, de nem találtam... Hátha többet tudtok. :)2012. júl. 28. 10:32
1/2 Rhien válasza:
Egyszerűen vagy megveszed a gyüjteményrendezőt vagy beírod a testingcheatsenabled true kódot és buydebug kódot és elhelyezel valahova egy drágakőteremtőt(ritka)
2/2 anonim válasza:
tudtommal 2 megoldás kínálkozik:
1.boldogságpontból megveszed a gyűjteményrendezőt és ha rákattintasz kiválasztod a ,,sziklák és drágakövek" opciót!ilyenkor térkép nézetbe váltva jelezni fogja ha valahol bármiféle begyűjthető drágakő vagy szikla van!jó eséllyel akár szivárványkövet is találhatsz!
2.Ha megvan a Házi kedvencek kiegészítő:
-készíts vagy fogadj örökbe egy kutyát
-tanítsd meg vadászni
-ha elég magas szintű van rá esély hogy szivárványkövet ás majd ki!
Nagyjából ennyi, remélem tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!