Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends account...

League of Legends account felfüggesztés?

Figyelt kérdés
Hello!2 napja felfüggesztésre került a LoL accountom a játék elhagyása miatt (elismerem tényleg kiléptem néhányszor mert épp akkor regeltem és nemigazán tudtam hogy mivan,letelt az 1 nap ban és játszottam tovább immáron több tapasztalattal )így 2-es szintű lett az a felfüggesztési szintem e miatt nagyobb büntetést kaphatok ha ez ujra előfordul.Ma játék közben áramszünet volt,nem igazán aggódtam a tiltás miatt hiszen aznap ez volt az 1. kilépésem. Mikor visszajött az arám egy üzenet fogadott melyben az állt dióhéjban hogy 3 nap bant kaptam.Írtam a Support-nak mert azt olvastam hogy ha internetes problémák miatt hagytad el a játékot irj nyugodtan.Írt is vissza egy kolega 1 órán belül,hogy megérti hogy keménynek tűnnek ezek a felfüggesztések dehát ez a rendszer van bevezetve és hogy sajnálja hogy nem tudja törölni a tiltást.A kérdésem pedig az lenne hogy mostmár akkor egyszer sem léphetek ki?És ez a szint is tovább fog növekedni míg egy áramkimaradás miatt hetekig nem játszhatok? Hallottam hogy csökkenni fog dehát mikor? Azóta összeszedtem több mint 3000 IP-t és nem értesültem róla hogy csökkent volna a szint.Hát ennyi lenne.Előre köszönöm a válaszokat!

2012. júl. 25. 21:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!