Hogyan állítsam át a Steam accountot?
Figyelt kérdés
Egy barátomnak megvan a Modern Warfare 3 de egyáltalán nem használja, ezért mondtam hogy adja kölcsön nekem. De telepítéskor nem enged tovább lépni, mert azt jelzi nem azon a Steam accounton vagyok amin már regisztrálva lett a játék cd kulcsa. Viszont az a gáz hogy a barátom elfelejtette a Steam accountjának a jelszavát. És nem tudja megadni nekem a hozzáférhetőséget. Mi ilyenkor a teendő?2012. júl. 15. 18:01
1/2 anonim válasza:
A barátodnak lehetősége van emlékeztetőt kérnie a steam-től.De szerintem nem akarja azt,hogy az accoutnját használd.Mivel ha több steames játékja van akkor ha egyszerre ketten vagytok fent az egyikőtöket ki dobják.Tölsd le inkább vagy vedd meg.
2/2 A kérdező kommentje:
Akkor nem adta volna kölcsön...
Meg más játék nincs az accján.
Am. kösz a választ.
2012. júl. 15. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!