Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit szerettek a sims3-ban...

Mit szerettek a sims3-ban illetve mi az amit nem?

Figyelt kérdés
Csak érdekel most kezdtem el vele játszani kíváncsi vagyok a tapasztalatokra :)
2012. júl. 25. 19:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Pozitívum: Sok a választható lehetőség. Jó grafika. Nekem igazából csak kiegészítőkkel tetszik igazán. Tehát a világ körül, az mondjuk a kedvencem. De az is jobb volt a sims 2-ben (Jó utat!).

Negatívum: Nos, ide sokat tudok sorolni:

- A simek néha "beragadnak" helyekre és nem mozdulnak. ( Igaz erre van egy kód, ami "kiszedi a szorult helyzetből")

- A Világkörül kieg. nem olyan mint amilyennek az ember elképzelné. Elvégre arról szól eredetileg, hogy a simek vakációzni mennek, meg lazulni. De nem lehet fúrdeni a folyóban, tóban stb. Napozni nem tud. A vakáció unalmas, hogyha nem küldjük küldetésre a simet, ezáltal nem pihen a vakációján.

- A 12-es hibakód. Valami szörnyű. Teljesen elrontja a játékélményt, egy idő után nem is lehet miatta játszani (Nem enged menteni)

- Ugye vannak az iskolásoknak a szakkörök ( ez talán a Nemzedékekkel jött), jópofa meg minden, de egy idő után valami okból kifolyólag nem engedi el a simemet rá. Mert azt írja ki, hogy nem tagja a csoportnak...

- Akkor az is szintén idegesítő, hogy ha megvan a Leszáll az éj, akkor egy perc alatt sztár lehet a simed, valamilyen szinten. Egyszer csináltam egy családanyát, aki hát nem éppen sztáralkat volt, de egy idő múlva csakúgy az lett, mert hiába lesz egy nem híres barátja az is híres lesz és ezáltal ő is...

- És persze a vámpírok. Oké Bridgeportban oké, de mondjuk ha egy csendes városba költöztetem a simemet nem igazán bírom, hogy ott is rengeteg vámpír császkál. És emiatt megkapja a negatív hangulatjelzőt, ami ha sokat mozog vámpírok között (ami mivel mindenütt vannak elég gyakori) az a negatív hangulatjelző "beragad" és akkor sem törlődik ki, ha már tiszta a terep...

- A simek annyira elfoglaltak a hivatásuk miatt, hogy jóformán miután hazaérnek ki sem tudnak mozdulni mert egyéb szükségleteiket kell kielégíteni. Nincs idő csakúgy császkálni a városban. Nem sétál a simed csakúgy az utcán. És így jóformán olyan szinten vagy mint a sims kettőben. Oda megy egy közösségi területre, de autóval. És te úgysem nézed, hogy hogyan utazik, mert más simmel kell törődnöd éppen.

- És az utolsó: Nehéz sok simmel játszani. 4 felett már nehézkes, mert állandóan le kell állítanod az időt, hogy kioszthasd a parancsokat, aztán csak valamelyik simet figyeled. Egy idő után unalmas is és fárasztó is.

Nos, elítélhettek, de én nagyon régóta simsezem ( az 1 is megvan és azzal is játszottam) és ezek a megfigyeléseim.

Összegezve: Jó játék végülis. Egy idő után unalmassá válik. Szerintem a sims 2 jobb volt. Már csak azért is, mert abban volt ÉVSZAKOK. Így sajnos a sims 3-mat muszáj eggyel lejjebb pontoznom. Tudom, hogy nem kértél ilyen részletes választ, de ha van valami kérdésed ezzel, vagy a játékkal kapcsolatban szívesen válaszolok. A sims jó játék, ugyanakkor rengeteg hibája van ami rontja a játékélményt. Most még az elején, mivel írtad, hogy most kezdtél el vele játszani, nem fogod ezeket mind észre venni. Majd csak idővel. Talán, ha azok közül amiket felsoroltam, megjavulnának, azt mondanám, tökéletes. De így egyenlőre ez a véleményem, amit leírtam.

2012. júl. 26. 19:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Hú, ne haragudj, hogy ilyen hosszú lett. Remélem azért elolvasod. Szia!
2012. júl. 26. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!