Neked megvannak még a POkemon tazóid? Ha igen hány darab?
Figyelt kérdés
és milyen állapotban vannak?2012. júl. 25. 07:06
2/7 anonim válasza:
régen emlékszem annyi vót , de annak minimum 10éve szal foggalmam nioncs..
3/7 anonim válasza:
Egyszer már törölték a kérdést, ne kockáztasd hogy téged is kitiltsanak ha újra és újra felteszed. Ez nem hirdetőoldal, itt nem üzletelgethetsz.
4/7 A kérdező kommentje:
az nem én tettem ki
nem üzletelni akarok csak megtudni kinek hány dbja van még meg:))
kis nosztalgia csak
nekem 315 :D
2012. júl. 25. 13:30
5/7 anonim válasza:
nekem volt sok csak eltüntek ://
rám is rámtört a nosztalgia :D
6/7 anonim válasza:
nincs annyira sok, de emlékszem, hogy egyszer az utcán találtam egy gligar-t, az volt a kedvencem :D
7/7 anonim válasza:
Nekem az első 150 mind megvolt+New. Vigyáztam rájuk nagyon. Volt ilyen Tazotartó abban tároltam őket. A 150 feletti Pokémonok már nem érdekeltek annyira. Volt azokból is pár, de csak az első évadát szerettem. Azóta valahol a padláson vannak nemtom milyen állapotban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!