Miért van az hogy vannak olyan kockák akik rezzenés nélkül játszanak órákat?
Miért, ki az az ember, aki nem tud pár órát lazítani, hogy ne találkozzon valamelyik ismerősével?
Én simán tudok pár órát rezzenés nélkül játszani, leköt, kikapcsol, nem jut eszembe semmi sem közbe. Jobban sajnálom azokat, akik napi 12 órát lesik a facebookjukat (azaz a fiatalok úgy 35%át).
Na akkor!
Én lazán tudok majdnem egész nap a gép elött ülni!
Modderkedek, hackerkedek stb.
Viszont, ha van rá lehetőségem akkor inkább haverokkal találkozok! Ami nem 1szerű mert nem laknak közel!
Rendszeresen járok gyúrni, futni, és nem nézek ki rosszúl! Ja és van barátnőm!
Na ilyenkor mivan? :D
Ők legalább csinálnak valamit. :D
Viszont azokat magyarázzátok el, akik egész nap lesik a facebookot, hogy történt-e valami, és ha kilépnek a házból, már mennek fel mobilról, és ha valamit csinálnak, azt élőben közvetíteni és fotodokumentálni kell facebookon. Na az sztem betegesebb kicsit. XD
Alapvetően az ismerőseim 90% ennyit ül a gép előtt. Van "rendes" kocka, aki tolja a gémeket, vannak a facés pitsák, a többi meg sorozatokat meg filmeket néz egész nap.
A maradék 10%-nak meg nincs nete és a tévé előtt ül. xD
Ez van, ilyen elcseszett a társadalom. Ne próbáld megérteni, sose fogod. Kinek mi, tudod.
Én nem mindig ülök egész nap a gép/Xboxom előtt. Van amikor több órát játszok de közbe skypon beszélek.
Én meg azt nem értem hogy tud valaki óra hosszákig csak a facebookot bámulni. Egyszerűen nem értem mi benne az izgalmas. Én a facebookot arra használom ha nem tudok valamit megkérdezek valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!