Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of warcraft segítség?

1 2 3 kérdése:

World of warcraft segítség?

Figyelt kérdés

hogy ha arcane shot-ot akarok használni vagy ilyesmit akkor azt írja ki hogy: ammo needs to be in the paper doll ammo slot before it can be fire

ez mi jelent? mit kell csinálnom hogy tudjam használni ?

2012. júl. 23. 11:35
 1/5 anonim ***** válasza:
kell hozzá ammo(töltény) mongyuk cataclysma óta nemkell szóval nemtudom te micsinász
2012. júl. 23. 11:36
 2/5 A kérdező kommentje:

nekem watch of the lich king van 3.3.5a patchel

és azt a töltényt hol tudom beszerezni?

2012. júl. 23. 12:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Engineeres csinálja vagy ah-ban megveszed, kb fillérekért. MINDIG kell legyen nálad megfelelő töltény, ha puskát van, akkor golyó, ha íjad, akkor nyílvessző.
2012. júl. 23. 13:08
 4/5 A kérdező kommentje:
huhhh én még nagyon kezdő vagyok ne beszélj nekem kínaiul :DDDD Enginers meg az ah az mi? :D
2012. júl. 23. 13:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Édes istenem. Googlezz rá legalább, milyen proffessionok, szakmák vannak, mi mire való. Annyi leírás van a neten mint a szemét, nagyon sok mindent megtalálsz ott magadnak és fel tudod aztán találni egyedül is magad.
2012. júl. 23. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!