Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Skyrim, segít valaki (1-2kérdés)?

Skyrim, segít valaki (1-2kérdés)?

Figyelt kérdés

Kezdésnél van a Guardian Stones ahol van 3 kő és 20%-al gyorsítja az adott skill tanulását,fejlődést

-szemet szúrt ez a: [link]

ettől minden tulajdonság 15%-al gyorsabban fejlődik?akkor is ha pl én Nord-al viszem de inkább varázslatokat használok 2 kézben,néha egy kézben a másikban fegyver(tudom hogy pont a nord nem varázslófaj de úgyis az a képesség fejlődik amit gyakran használok)

-tehát ha pl varázslatot használok az fejlődik 15%-al gyorsabban ha kardot akkor meg az?

-össz 13 ilyen kő van a játékban,csak egyet lehet aktiválni?mert kiütik egymást ugye?

2012. júl. 23. 03:32
 1/4 A kérdező kommentje:

The Warrior Stone: Combat skills increase 20% faster.

The Thief Stone: Stealth skills increase 20% faster.

The Mage Stone: Magic skills improve 20% faster.

tehát ugyan az a hatása mint ezeknek csak egyszerre ezt a 3at fejleszti és nem 20 hanem 15%-al?

2012. júl. 23. 03:37
 2/4 hollófernyiges ***** válasza:

-igen, de jobban jársz ha specializálódsz

-igen, csak egy effekt lehet rajtad

2012. júl. 23. 08:11
 3/4 anonim ***** válasza:
A lover stone az összes(All) skill-t fejleszti 15%-al gyorsabban!
2012. júl. 23. 13:37
 4/4 A kérdező kommentje:
akkor jó :D úgyis fegyvert meg varázslatot használok néha 2fegyót vagy 2 varázslatot ez pont jól gof jönni..meg is kerestem a követ :D
2012. júl. 23. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!