Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Skyrim, Dwanguard, külön van?

Skyrim, Dwanguard, külön van?

Figyelt kérdés

[link]

még nem kezdtem el a simával sem játszani és így nem tudom,hogy most ezek hogy vannak?? megvan a sima skyrim ezt az új kiegészítőt akkor úgy kell megszereznem,hogy megiratom(dupla dvd stb..) beteszem a discet és akkor rajta vannak azok a küldetések is amik a sima skyrimon rajta vannak vagy muszáj a vámpírost küldetést vinnem?

mert ha nem csak több küldi meg szörny lesz benne akkor nem kezdek el most játszani inkább megíratom ezt a dawnguardot aztán nem a vámpros részt viszem hanem amik a simán voltak....lesz egyéb változás benne(kezdőhelyszín stb...)??

2012. júl. 22. 03:57
 1/6 A kérdező kommentje:
esetleg terveznek még valami új kiegészítőt mert ezt ha jól olvasom már lassan egy hónapja kinyomták???!
2012. júl. 22. 03:59
 2/6 anonim ***** válasza:
skyrimbe tesz 1 új kastélyt ahol indul az egész kaland(dawndguard) nem külön
2012. júl. 22. 05:12
 3/6 A kérdező kommentje:
értem és kötelező azt a vámpírost küldetést vinni vagy folytathatom ugyan úgy?mert az annyira nem izgat csak az új szörnyek miatt tenném fel
2012. júl. 22. 14:04
 4/6 anonim ***** válasza:
nem muszáj végig vinni de végig lehet de szerintem csináld meg mert új cuccokat kapsz :D
2012. júl. 22. 15:05
 5/6 A kérdező kommentje:

értem és az baj,hogy még a simát sem kezdtem el ? :D inkább azokat akarom aztán majd a végén ezt a vámpírosat....

2,tehát akkor ezt új lemezen kell megszerezni?meg lehet iratni vagy le kell tölteni az xbox vinyójára?

2012. júl. 22. 15:17
 6/6 anonim ***** válasza:
nincs cd-n digitálisan kell megvenni
2012. júl. 22. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!