Grand theft Auto San Andreas multiplayer-hez honnan tudok olyan modot letölteni ami olyan mint a való élet RP szervereken van?
Figyelt kérdés
Kerestem de sehol nem találtam olyat ami használható lenne, valamelyikben a kocsik szana-szét bugos szakmák stb. Olyan kéne mint a oxfordrpg, falusi roleplay szervereken van. Az sem baj ha nem magyar lefordítom. Sajnos pályát nem tudok csinálni nincs hozzá tudásom, időm és türelmem. Keresgéltem több modot is de mind fórumokon vannak és nehéz megtalálni a 500 bejegyzés közül azt az 1-et. Nem azt akarom, hogy valaki helyettem keresse meg, hanem ha valakinek megvan, vagy tudja a linket azt elküldhetné.2012. júl. 22. 18:06
1/4 anonim válasza:
1.Menyj fel egy ilyen rpg szerverre keresd meg a főadmin és rajta keresztül egy scriptert.
2. Ezeket nem tölteni szokták hanem elkészíteni általában személyre szabott szerverekre.
Ennyit tudok neked mondani.
2/4 anonim válasza:
Ugye nem akarsz RP szerót készíteni nulla tudással?Ha nem és csak magadnak használnád akkor tudod egy modot,keress rá Google-n a Desert Town RP re.
3/4 anonim válasza:
Előző vagyok.Azért írtam az előbbi dolgot,mivel az ilyen instant RP szerverek,magyarán amit csak leszedsz a netről és max átírsz benne 1-2 parancsot,szót,azok nem túl népszerűek.Nagyon le fogják hurrogni a samposok,mivel látják majd hogy "lopott" mod.
4/4 anonim válasza:
am a "lopott mód" meg határozása, nem igen jó jelző erre.
A
z nem lopott, amit pl. netről leszedsz. És ha az olalr oda van írva , hogy töltsd le, nyugodtan használd fel a saját szerveredre és használd egészséggel... Akkor az mért lopott ??
Az át írásról meg csak annyit, hogy néha jó is ha vki át írja, mert annyi helyesírási és olyan rossz meg fogalmazás van, hogy szinte használhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!