Mondanátok pár ilyen játékot?
Figyelt kérdés
Olyan játékot keresek amit lehet a neten online nyomni, (se a wow se a cod-hoz ne hasonlítson nem érdekel az ehez hasonló játéksémához fogható dolgok) stratégiai játékot keresek amiben lehet (ingyen is és mindenféle pénzkidobás nélkül) fejleszteni,vásáarolni vagy továbbfejleszteni saját magunk.2012. júl. 22. 11:52
1/3 anonim válasza:
ha szereted a poker-t én ajánlom ezt az oldalt ->
http*:*//pok*er.go*odgamestudios.com/ (*ot töröld ki)
lehet fejlődni ingyenes és lehet venni ruhát ékszert meg mindent
ezen kívól a good game studios ban ht*tp://www.goodgamestud*ios.com/ (* ismét töröld)
a többi játékot jobb oldal a "games" játékban találod meg
vagy ha lejebb görgeted képek vannak a játékokról
Vagy ha ilyen-nekkel nem akarsz játszani
akkor a "lol" "metin" ijesmik ugranak be nekem.
Ha a metin 2 választod akkor ne az alappal hanem
[link] ( * ot töröld)
itt mindeggyik root szerver tehát nem annyira hosszú idő elérni a célodat mint az alapjátékban.
remélem valamennyire hasznos voltam.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezt a netes pókert kipróbálom:)
2012. júl. 22. 12:04
3/3 anonim válasza:
Starcraft? Sosem játszottam vele neten, csak a single-vel, de van multi és gondolom van ingyenes szerver is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!