Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudnátok valami jó mmorpg...

Tudnátok valami jó mmorpg játékot írni?

Figyelt kérdés

Még mielőtt ontanátok magatokból az ötleteket:

Processor: Pentium 4

CPU: 2.66 GHz

Memory: 512 RAM

Directx: 9.0c

Videocard: ati radeon 9600

GoA: nagyon szaggat

Metin2: megfelelt

Wow: sztem esélytelen, nem pazarlom rá az időm patchelésre, töltögetésre..

Lineage2: nem próbáltam ki

Silkroad: nem próbáltam ki

Raiderz: nem próbáltam ki

Lehetőleg olyat írjatok, ami nem 100 éves játék (2007-esek és társai) és a fent említett teljesítményt ne nagyon haladja meg. Köszönöm. 23/F

2012. júl. 22. 00:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ilyen nincs.

Én a kipróbáltam a GOA-t meg a Metin2-t is.A GoA még elment,de a Metin2 egy kalap kaki.A WoW valóban szopatós a telepités meg a patchelés miatt,de viszont oda veri mindet.Ami hátrány,hogy mai napig cseszték lefordítani a mi nyelvünkre is pedig több mint 1 millióan játszanak vele Magyarországon eredetiben.kb még olyan 500-600 ezren meg tört szervereken.Szóval megérné lefordítani.Na mind1 én a GoA-t ajánlom.Ha nagyon szaggat akkor az szívás.Nekem nagyon tetszett.Most,hogy írok róla le is töltöm megint és aprítom a népet.

2012. júl. 22. 13:15
 2/11 Queasy ***** válasza:
Ilyen géppel akarsz "nem 100 éves játékokkal" játszani? Ejha... :D
2012. júl. 22. 13:35
 3/11 A kérdező kommentje:
akkor veszek 1 újat :D úgyis gondolkoztam már rajta, de az is lehet hogy laptopot veszek, még a csajomé is jobb mint ez a fos :D
2012. júl. 22. 14:14
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát ha játszani szeretnél akkor ne vegyél laptopot.Nekem egy időben laptopom volt és nagyon nehéz rajta játszani.A stratégiai játékokkal még elmegy,de egy mmorpg vagy egy fps játékhoz már nem jó.Én is ezért cseréltem le a laptopomat asztali gépre.
2012. júl. 22. 16:57
 5/11 Atheus válasza:

Az én személyes véleményem, hogy az "EverQuest2" ver mindent és mindenkit, ez fizetős.

Elvileg megjelent már a "The Other World" nagyon ígéretesnek tűnik a szememben, szintén fizetős.

"Guild Wars2" szintén ígéretesnek tűnik, egyszer fizetős.

"Warhammer online2, jókat hallottam róla de engem nem fogott meg, szintén fizetős.

"AION", van F2P módja is, pici grindeléssel azt is leveheted az accountodról.

barátaim ismét belerángattak a WoW-ba és úgy döntöttünk adunk a cataclysmnak egy esélyt...nem értem mi baja van annyi playernek, szerintem jó lett. Csak jó servert kell hozzá találni. Vagy persze....lehet akár fizetős is, akkor garantált a minőség. ^^

P.S.: cataclysmos, "nem instalálom" kliens kb 30Gb. Ez nekem 8óra alatt jött le stabil 2.5-2.6Mb/s töltéssel. Ezután realmlistet átírni és már mehetett is.

A géped teljesítményét nem vettem figyelembe, már csak azért sem, mert ahogy elnézem hajlandó vagy költeni rá. :)

2012. júl. 23. 05:44
 6/11 anonim válasza:

[link]

neve:League of Legends

Ezen a linken regisztrálj majd alul kiírja hogy itt töltsd le. szerintem jó játék és nem kell hozzá nagy gép.Érdemes kipróbálni. EU-west en játsz!

2012. júl. 24. 16:01
 7/11 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem írni, hogy a számítógép teljesítményén kívül én további kikötéseket támasztok bármilyen játék felé.

Ezeket, mint (sorrend fontos)

1. ne legyen angol (pláne ne német)

Tudok angolul, kb. pre-intermediate szinten, majdnem hogy B2 szinten. Nem az zavarna, hogy angolul vannak a küldetések, vagy a karakterem tulajdonságai, felszerelése, hanem inkább a gyors kommunikáció a játékosokkal in-game chaten, vagy privát üzikben. Egy idő után marha fárasztó folyton fordítani amit írogatnának, + válaszolni érthetően.

2. ne legyen(ek) ezer éves szerver(ek)

Ismeritek a mondást: minél hamarabb kezdesz el egy játékot, annál nagyobb előnyt szerzel másokkal szemben, annál kevésbé függsz másoktól, és csökkented az esélyét, hogy kiszolgáltatottá válj.

Egyéb stratégiai okok: esélye sincs már az embernek top1-nek lenni. Továbbá, lehet hogy heteken belül új szerver jön, és érdemesebb ott szerencsét próbálni.

Hiába a friss szerver, a napi bónuszok a belépésért, ha a játék nem magyar!

3. A játék kora

Hány éve létezik a játék, hány szervere volt már. Akik a játék indulásakor kezdték el, és szerverenként új karit kezdtek el, nekik van a legnagyobb esélyük sikeressé válni a játékban. Nemhogy új szerver induláskor rögtön regisztrálnak, de már azt is tudják, hol érdemes fejlődni a karakterrel, mit érdemes megvenni, fejleszteni, na meg ha az illetőnek régi jó barátai is jönnek, akkor együtt brutális tempóban haladhatnak. Velük szemben egy mezei, a játékkal most ismerkedő embernek esélye se lenne: se harcban, se toplista helyezésben.

2012. júl. 24. 16:45
 8/11 anonim ***** válasza:

A GoA pont ilyen.

Mármint top 1. már nem lehetsz,mert már pár éve megy a szerver,de ha gondolod akkor írj nekem privátban üzenetet ha megvan az új géped és akkor elkezdek egy új karakter veled.Nagyjából tudom,hogy mit érdemes megvenni vagy mit nem.Melyik karakterrel tudsz gyorsan fejlődni stb...

2012. júl. 24. 20:03
 9/11 anonim ***** válasza:
ezzel a géppel nincsen a neked megfelelő, végy egy jót és játsz a guild wars 2-vel ami pénzbe kerül, nincs patch viszont az a VILÁG LEGJOBB MMO-JA ÉS IGEN, VANNAK MAGYAROK IS én pl most veszek az ebay-ről szerintem az a játék felülmúlhatatlan :D
2013. aug. 27. 20:25
 10/11 A kérdező kommentje:
már 1 éve olyan gépem van hogy a skyrim high grafikán fut :D
2013. szept. 4. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!