Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudtok ilyen MMORPG-t vagy...

Tudtok ilyen MMORPG-t vagy más játékot?

Figyelt kérdés
Olyan játék kellene amiben aktivak a csetek és lehetőleg tudok beszélgetni magyarokkal, lehessen sokat groupolni/partyzni már az elején.Szép grafika, Battleground, Aréna, Dungeonok. Ne úgy érezzem magam egy multis játékban mint single playerben mert akkor inkább azt játszanék...
2012. jún. 26. 20:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

TERA

Nemrég indult brutálisan gyönyörű a grafika a gépigényéhez képest.Egész sok magyar van nagyon jó instázási lehetőség , real action mmorpg , igy aharcrendszer brutálisan jó.

Itt egy előzetes : (azóta már emgjelent de betudtja mutatni )

http://www.youtube.com/watch?v=1b0F5pTKw_A

2012. jún. 26. 20:33
 2/11 anonim ***** válasza:
Lehet elcsépelt de szerintem még mindig a WOW a legjobban megcsinált mmorpg igaz a Tera szebb a grafikája de nem féltétlenül jobb persze az is jó.
2012. jún. 26. 21:41
 3/11 anonim ***** válasza:
WoW-al az a baj hogy kivan halva az eredeti , sorra hagyák el az emberek , 2hónapja BloodScalp szerver tele volt , most üres , ugyanez a helyzet pl: amanthul-on , rangaros-on,arathor-on..
2012. jún. 26. 22:16
 4/11 anonim ***** válasza:
ez túlzás 1-2 szerveren kevesebben vannak de még így is azt játszák a legtöbben + most jön lassan új kieg biztos vonz néhány új játékost.
2012. jún. 27. 01:38
 5/11 anonim ***** válasza:

NEmhinném , folyamatosan csökken az előfizetők száma , 2011szeptember november között 500.ezren "hagyták abba"

több statisztikát nemtudok , de ha akkor kb 9mmilió előfizető volt , ez mostanra biztos csökken-t főleg a gyatra kontent , fa*znuke lett az egész .

Pandaria-t majd meglátjuk , de az biztos hogy nemfog sok embert vonzani a Kung-Fu Panda kieg ..

Meg ha csak félévente 1 patch van hol éri meg fizetni érte , sőt mostmár lassan 8 hónapja volt az utolsó patch és kb a felénél jár a béta , nagyonsok javitani való van (fentvok betán) , messze van még a beta vége .. max decemberre lesz megjelenés , addigmeg kifizet a gyatra kontentért ?:/

Több komoly magyar klán is lelépett máshova ..

2012. jún. 27. 01:51
 6/11 anonim ***** válasza:
nemtudom én a mai napig ha mmorpg akarok a WOW ot veszem elő és lehet nem játszák annyian mint régen de még így is elég népszerű.
2012. jún. 27. 16:02
 7/11 anonim ***** válasza:
Metin 2
2012. jún. 28. 02:17
 8/11 anonim ***** válasza:
silkroad
2012. jún. 28. 02:19
 9/11 anonim ***** válasza:
metin 2 ne probáld ki legszarabb játék... fos az egész 2 óráig bírtam de csak mert a haverok rá vettek egyetlen pozitivum hogy ingyenes. De szerintem a legtöbb mmorpg ami ingyenes sokkal szarabb mert 1 vagyont kell költened cuccokra hogy érj vmit. Én a Tera online vagy a Wow ot javaslóm szerintem ezek a legjobbak.
2012. jún. 28. 02:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Utolsóval tökéletesen 1et értek.
2012. jún. 28. 03:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!