Counter Strike 1.6 heck?
Figyelt kérdés
Hello nem tudtok valami ojan hecket ami nem kér steam et??
És kiméljenek azok aki fikázni akarnak me rájuk nem vok kiváncsi.
2012. júl. 21. 11:59
1/6 anonim válasza:
1hack se kér steam et... nem tudom honnan vetted ezt az agyalágyult baromságot.A steam vac bannol a hack-ért (letiltja a fiókodat és nem tudod használni)
2/6 anonim válasza:
Egy nyilvános oldalon, ahol a felhasználók 99%-a elítéli ezeket az ocsmány, más játékát elrontó dolgokat, mégis mit vársz a lefikázásodon kívül?
3/6 anonim válasza:
Egy ku*va nagy heckel pofoznalak meg, te irastudatlan nyomorult!
4/6 anonim válasza:
Meg mi az, hogy "És kiméljenek azok aki fikázni akarnak me rájuk nem vok kiváncsi." ?
Bezzeg amikor mi kerjuk meg a te fajtadat, hogy offojla azt a ku*va cheat-et, le se szarjatok, csinaljatok tovabb. Ezen kellene elgondolkodni, mielott ilyen ostobasagot irsz!
5/6 A kérdező kommentje:
hallod ha szolnak hogy hadjam abba akkor és abba szoktam hagyni. és már találtam. és törlöm is a kérdést.
2012. júl. 22. 19:25
6/6 anonim válasza:
Nem tudod törölni a kérdést, ilyenkor már szégyenled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!