Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A counter strike 1.6-ban nem...

Pixi1997 kérdése:

A counter strike 1.6-ban nem tudok single player-ben (new game) botokat berakni. Hogy kell be rakni a botokat? A

Figyelt kérdés
válaszokat előre is köszönöm. =)

2012. júl. 20. 20:09
1 2
 1/16 anonim válasza:

ottkell lennie annak is.

new game re rámész.

beállítod a mapot.

alatta van egy kis rublika oda leeht írni.

beirod hogy 10 és anyi bot lesz.

2012. júl. 23. 17:09
 2/16 anonim válasza:
A map alatt nincs semmilyen rublika ahova írni lehetne.Lécci írd már le pontosan hova kell beírni hogy hány bot legyen mert én se tudom.
2012. júl. 25. 15:28
 3/16 Papp Bence Gábor ***** válasza:
100%

Eredetileg egyik CS-hez sem csináltak botot. Az alap steameshez sincs most, de szedd le ezt: [link] és csomgagold ki. Tedd bele ezt a cs-d főkönyvtárába, (vagy is írd felül a cstrike mappát) és utána miután kész a játék írd be ezt a konzole-ba bot_add_ct

vagy bot_add_t és akkor bejön egy. Csak akkor írd be a console-ba ha már játékban vagy.

2012. júl. 31. 10:19
 4/16 anonim válasza:
Nah egy hasznos válasz:)Köszi:)
2012. júl. 31. 19:50
 5/16 anonim válasza:
Igen.és figyelj.minden játék elején egyedül vagyok.letöltöttem,beírtam 20x.De hogy lehet úgy csinálni,hogy ahogy belépek a játékba,beírongatás nélkül tudjak játszani?Mert unom,hogy nem tudok jól játszani,mert elrontja játékélményt a sok írás:)Van erre magoldás?
2012. aug. 18. 11:09
 6/16 akos.szakacs válasza:
van megoldás. be lehet állitani, hogy pl az F8 legyen a ct bot, az F9 meg a terrorista bot, de nem tudom, hogy hogyan, de Istenbizony be lehet :D
2013. jan. 5. 12:32
 7/16 snoblive válasza:
Persze, hogy lehet be kell bindenlni a parancsot az F8-ra és az F9-re.
2013. jan. 6. 16:08
 8/16 anonim ***** válasza:
am érdekes mert nekem a cs-ben van bot sőt még a nevüket is átírtam xdd nem tom miért nincs neked az ujáték menűben habár próbáld meg H betüvel hozzáadni őket xdd
2013. jún. 9. 16:15
 9/16 anonim válasza:

Bindelni kell (console-ba kell irni):

bind "F8" "bot_add_t" ---> F8-at lenyomva lesz egy T

bind "F9" "bot_add_ct" ---> F9-et lenyomva lesz egy CT

2013. jún. 10. 19:54
 10/16 anonim válasza:
8%

A SOK ÉSZKOMBÁJN!!!! :D

figyelj... neked olyan cs van letöltve mint nekem.. csak multira tervezve.. van olyan cs ami csak single player.. de van olyan ami mindkettő.. és nem kell bindelni sem írogatni!!

2013. aug. 20. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!