Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A counter strike 1.6-ban nem...

Pixi1997 kérdése:

A counter strike 1.6-ban nem tudok single player-ben (new game) botokat berakni. Hogy kell be rakni a botokat? A

Figyelt kérdés
válaszokat előre is köszönöm. =)

2012. júl. 20. 20:09
1 2
 11/16 kakas34 válasza:
És hol lehet letölteni single playere való CS-t mert nekem is az kéne de mindenhol csak a multysat találom.
2013. aug. 20. 17:59
 12/16 anonim ***** válasza:
hát én majd a CS-met fel akarom rakni a clanom weboldalára
2013. aug. 21. 14:21
 13/16 Tomi000 válasza:

Ezt a melyik játék mire van tervezve ezt inkább ne írd le,mert szegény gyerek elhiszi!

Jó linket küldött a srác az elején,szedd le, és csináld amit írt,tedd be a fökönyvtáradba!

Ha mindent jól csináltál már mikor belépsz ott kell lennie az első hozzászolásban leirtak(rublika,botokszáma,és egy 3. fülnek,ahol beállitod mire legyenek képesek,és mit használhassanak)

A bindelés is egy teljesen jó megoldás,de az s csak a fökönyvtárba másolás után fogod tudni alkalmazni!

A bindelést consolból is megoldhatod.(ált:0)

Nekem pedig itt ne akarja megmagyarázni egyik sem h ez nem így van!

nem ma kezdtem!

És ezt mindenki megteheti,mert örülnék ha nem neten kezdenétek botoskodni,csapatmunka! Ne ott kezd el kilegozni a gyorsvásárlást,a bombafelszedést,a gránátokat stb.stb...ami szintén bindel megoldható ha már tudod melyik fegyver az amivel szeretnéd a onehit adni :D

2015. febr. 14. 23:41
 14/16 anonim ***** válasza:

[link]

na ami a iros körben van, az a botok száma. ugye ha 9 akkor 10-en lesztek.

2015. júl. 24. 01:57
 15/16 anonim ***** válasza:
aztán flötte hogy legyenek-e egyáltalán.
2015. júl. 24. 01:58
 16/16 anonim ***** válasza:
Am bent a new game-ben (bent a játékban) H és ott van az add commands és ott tudsz hozzáadni. ct=counter terrorist t=terrorist
2015. júl. 26. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!