2014 elején Xbox 720! Ti beruháztok rá? Szerintetek lesz olyan erös mint a késöbb érkezö PS4?
Rögtön nem. Meg fogom várni, míg kiderül van-e valami tervezési hibája, mint anno a 360-nak. A PS4-nek biztos az is méltó konkurencia lesz.
Amúgy nem ez lesz a neve.
Előző:
millió jó játék van ma is, ha mást nem találsz akkor is az RPG-k 90%-a még ma is van olyan jó, mint a régiek.
De RPG-n kívül is van rohadt sok jó játék, csak divat hangoztatni, hogy milyen szar a felhozatal (tény, amit reklámoznak általában az is), mert így nem a mainstream-et követed.
Egyébként boxot sosem vennék, PS4-et majd ha tudunk mindent róla, azt meg honnan tudjuk, hogy milyen erős lesz? Egyikről sem tudni semmit, pletykák szerint mindkettő elég hasonló lesz, mert külső cégekhez fordulnak, nem fejleszt már a Sony Cell-t meg ilyenek.
Viszont PS4 állítólag később jön, ez miatt lehet erősebb is lesz, hatalmas különbség akkor se lesz szerintem.
Amúgy box még mindig nincs bejelentve, ez még mindig csak pletyka, 2 éve is volt olyan, akkor is feltehetted volna ezt a kérdést.
Örülök hogy te még mindig élvezed a játékokat
Nem divatból mondom ezeket,tényleg ezek a éleményeim.Sose követtem a divatot,mindig is saját stílusom volt.Az a helyzet hogy én már régóta benne vagyok ebben a témában,egészen az Atari gépektől a NES-el folytatólag a PS3-ig sok mindennel játszottam.A gyerekeknek vagy azoknak az embereknek akik most csöppentek bele a videójátékok világába ezek a játékok jónak számítanak tele újdonságokkal de nekem már nem nyújtanak semmi pluszt,egyszerűen unalmasak
Most vagy bennem van a hiba vagy ennyire szarok a mai játékfejlesztők.Ez van én itt megálltam mert semmi értelme nincs folytatni,csak pénzpazarlás.Az új generációnak természetesen tetszenek a mai játékok,de fogalmuk sincs mit hagytak ki a régi időkben.Csak ugye azokkal eszük ágában sincs játszani mert hogy "nem jó a grafikája" Mintha a grafika számítana is valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!