Megéri megvenni a Minecraftot?
Privát = bukkit.
A bukkit a minecraft nem hivatalos de legelfogadottabb szerveroldalú modja (bukkit nélkül is lehet szervert csinálni, ezért csak mod)
Mivel nem eredeti játékkal nem lehet online játszani, ezért igenis tört szerver az, ahova nem eredetivel be tudsz lépni.
Ha érzed annyira jó játéknak, hogy kiadj érte ennyi pénzt (ami, hozzátenném, egyáltalán nem sok! ráadásul megtiszteled a készítőket azzal, hogy nem ingyen dolgoztak), akkor hajrá.
Én megvettem, ahogy sok más olyan játékot is, amit nem elég csak egyszer végigtolni vagy egy-két hónapig játszani.
1.3 újítása, hogy 1 hét próbaverziót kapnak a nem prémium felhasználók (akik csak regisztrálnak de nem veszik meg), amiben egy limitált méretű pályán tudnak single playerezni.
Ez nem befolyásolja azt aki nem eredetivel játszik.
NEMMMMM!
A tört szerverek egyáltalán nem olyanok, mint az eredetisek
Egy eredetis szerver szó szerint 100 szor jobb, mint egy szar, ócska tört szerver, ami tele van 7-10 éves vérpistikkel és trollokkal.
Szerintem vedd meg, ha szereted. Én is megvettem és egyáltalán nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!