Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudtok olyan játékot ami ehez...

Tudtok olyan játékot ami ehez a gépigényhez is jó? 768Mb RAM 128 VGA (Videó Kártya) directx 11 Valami Ilyemi. És kérem nem fikázatok.

Figyelt kérdés

Valami autós pl need for speed vagy kamionos PL.18 wheel of steel vagy Lövöldözös pl. Swat4,Call of duty,counter strike... MMORPG ne legyen sokat tudok köztük és nem tetszenek

Vagy mittudom én csak ne morbid meg egyéb hülyeségek

(Rühellem)

Előre is kösz

Üdv. Cosmo92

2012. júl. 19. 20:27
 1/7 anonim válasza:

Biztos, hogy elviszi:

Call of Duty 1

Counter-Strike 1.6

Counter-Strike Source

GTA Vice city

GTA 3

Mafia 1

Medal of Honor

Quake 3

Half-Life

Test Drive 6

Serious Sam 1-2

King of the Road

Colin McRae Rally 1, 2, 3, 4, 5

Doom 1-2

Max Payne 1-2

Postal 2

Worms World Party

Worms Armageddon

Talán elviszi:

GTA San andreas

Call of Duty 2

Call of Duty 4 (Nem sok esély van rá)

Team Fortress 2

Minecraft (Ha kevés az fps -> Optifine mod)

2012. júl. 19. 21:15
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi párat már játszottam de azért köszi amugy GTA san fut mint az atom szaggatás nélkül

Amugy valami vonatos játékot tudsz? pl bve,MSTS (Microsoft Train Simulator),rail works amit nem tudok elinditani mert nem tudom hogyan kell Steammal el inditani vagy mit tudom én de azt szokta ki irni hogy valami Steam.Ebbol gondoltam azt a STEAM progit ami olyan mint az X Fire

2012. júl. 19. 23:33
 3/7 anonim válasza:
Nem nagyon ismerek vonatos játékokat :/ Amúgy nekem is volt pár játék amit csak Steam-el lehetett volna indítani, de crackelés után steam nélkül is ment. Amúgy a Steam tényleg olyan mint az xfire, csak Steam-en meg kell venni a játékokat. Olyan mintha a boltban vennéd meg. Ha már Steam, A Team Fortress 2 ingyen fent van Steam-en.
2012. júl. 20. 10:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi az infot nyomtam egy +-t azaz zöld kezet nem tudom hogy mondjam :D
2012. júl. 20. 13:27
 5/7 A kérdező kommentje:

Esetleg a hugom nak valami Farmos olyasmi mint a My lite Farm azt hiszem ez a neve

Vagy olyan farm szimulátor vagy ilyesmi Farming simulator nem fut csak azért kérdem hogy tudtok e 768Mb RAM 128 VGA

ilyen gép igényhez

2012. júl. 20. 15:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Vagy valami lovas PC gamet 768Mb RAM 128 VGA ehhez a gép igényhez vagy ehhez 512mb ram 64mb VGA vagy 128mb nem tudom meik van a hugi gépébe de előre is köszöni :D
2012. júl. 20. 15:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Vonatos játék ? BVE 1,2,3. Nagyon kicsi a gépigénye
2012. júl. 22. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!