Csiki11 kérdése:
Milyért nem jó a játék?
Figyelt kérdés
Fent van nekem a GTA san andreas meg a NFS most wanted játszani akarnák az NFS el és rá kattintok és nem csinál semmit! ugyan ez van a GTA-nál is!!!!!42012. júl. 19. 10:42
2/9 A kérdező kommentje:
de nem kér semmi crac-at semmit nem ír ki nem csinál semmit!!!
2012. júl. 19. 10:53
3/9 anonim válasza:
A büdös életbe nem fogja neked kiírni egy játék sem hogy CRACKELD. Ezt tudni kell hogy crackelned kell.
4/9 anonim válasza:
A játékokat crackelni kell, aki kalózkodik, annak tudni kéne :D
Majdnem mindig ott van a játékban a „crack” mappa, azt nyisd meg és a tartalmát másold oda, ahova a játékot telepitetted!Ird felül! Olvass utána jobban ha valami nem tiszta! :)
5/9 A kérdező kommentje:
De hilyába crackalam nem jó akkarok játszani vele és semmi rá kilkelek 2 szer és semmi ugyan ez van a NFS nél
2012. júl. 19. 14:14
7/9 A kérdező kommentje:
letöltötem a gta san andreast és fel telepitetem és letöltötem hozzá egy másik samp ot mert multisztam és ujra inditotam a gépet játszani akartam vele és rá katintotam 2 szer és semmi nem ír ki semmit nem csinál semmit ugyan ez van az NFS most wanted nél is!!!!!!!!!
2012. júl. 20. 10:11
8/9 Name Nemá válasza:
Sok minden miatt lehet.
Csak van egy hozzáértő informatikus a rokonok haverok közt, hiszen minden második ember infós, kérdezd őt mert ehhez személyesen kell ott lenni .
Ha nem akkor vegyél konzolt, az bolondbiztos azzal mindig játszhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!