Nem tudom a címét (? )
Figyelt kérdés
Volt régen gyerekkoromban egy olyan játék,ami egyik szinten fent volt az égben a másik szinten meg lenn a vízben,és ládákat kellett tologatni.Nem tudom már mi volt a címe,ebben kérnék segítséget. Köszii :))2012. júl. 18. 20:42
1/9 anonim válasza:
Crash Bandicoot, Crash Bash esetleg? Ennyiből nehéz rájönni, nincs még valami amire emlékszel?
2/9 A kérdező kommentje:
Asszem ilyen kicsi,"kerek" lény volt :$ és volt olyan,hogy volt egy második tag. és az kisebb volt..
2012. júl. 18. 21:28
3/9 anonim válasza:
Fentiek közül egyikse?
Nem tudom :S
Esetleg Spyro, Sonic
4/9 A kérdező kommentje:
Sajnos egyik sem :(
2012. júl. 18. 21:45
5/9 A kérdező kommentje:
De köszönöm!
2012. júl. 18. 21:45
6/9 anonim válasza:
Ez hülyén fog hangzani de nem tudod lerajzolni paintben a figurát és felrakni kepfeltoltes.hu-ra? Ez lehetne az egyetlen megoldás az én részemről.
7/9 A kérdező kommentje:
:DD ilyen nagyon gömbölyű tagok :P bár ez a kép.nem hiszem hogy nagyon segít: [link]
már tényleg nagyon nem emlékszem rá,mert kb.5 éve volt,vagy több.. :\
2012. júl. 19. 09:28
8/9 anonim válasza:
Életemben nem láttam ezeket a figurákat :S Hát bocsi.
9/9 A kérdező kommentje:
semmibaj. azért köszi :))
2012. júl. 20. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!