Minecraft sűrgős help?
Figyelt kérdés
Letöltöttem a minecraftot, offline játszanék vele, kipróbálás szinten, de amint építek valamit, ilyen tigris szerű macskák jelennek meg körülöttem, és folyton minden elé beugrálnak, nem lehet tőlük építkezni, tök idegesítőek. Mi ez? Tapasztalt ilyet már valaki?2012. júl. 18. 20:29
1/8 Wolfenstein2000 válasza:
He? Előzőnek: Miről beszélsz???????????
Ezek csak mobok!
A dzsungelben található élőlények!
Macskának szokták hívni a játékosok. A mob eredeti neve: Ocelot
Hallal lehet megszelídíteni őket. általában ha feléjük mész, elrohannak, de ha állsz egy helyben, közelebb jönnek.
2/8 anonim válasza:
De szerintem is jól mondta az első hozzászóló nem tudom miért kell lefikázni -.- XD
3/8 A kérdező kommentje:
de rengeteg van belőlük, mindent elözönlenek, az épületekből sem tudom őket kizárni, még a csukott ajtón is átjönnek, egyszerűen szörnyen idegesítő:(
2012. júl. 19. 14:58
4/8 A kérdező kommentje:
jah és a semmiből jelennek meg sokszor a célkeresztben, ahová éppen mutat, 3-4esével és kis idő alatt 40 50 ugrál körülöttem, és egyszerűen játszhatatlan ez így...
2012. júl. 19. 15:43
5/8 A kérdező kommentje:
sajnos nem tudom mit írhatott az első, mert el lett távolítva a válasza...
2012. júl. 19. 15:45
6/8 Wolfenstein2000 válasza:
szerintem próbálj egy másik tört minecraftot.
töltsd le a minecraftSP.exe-t
7/8 anonim válasza:
csak a dzsungelben vannak azok a dögök meg ha 40-50 ugrál elötted akkor és megy a game akkor neked atom géped lehet! amugy menny ki a dzsungelböl mert CSAK ott vannak ezek a macskák de nekem sose volt olyan hogy 5-10 macskánál többet láttam volna egyszere! ha meg tényleg mindenhol ott vannak akkor szar a verzió túl sokat generál a macskákból
8/8 A kérdező kommentje:
értem én, hogy csak a dzsungelben kéne lenniük, de nem csak ott vannak... mikor kitúrok valamit, vagy építek, egyszerűen a célkeresztbe generálódik 1-2 ő... dzsungelben, dzsungelen kívül, még ha építek egy 4*4 es tornyot akkor a felhők magasságában is...
2012. júl. 20. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!