Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Realm of the mad god-ban...

Realm of the mad god-ban honnan lehet speed, attack stb. potiont szerezni?

Figyelt kérdés
steamem: kriszkiller23
2012. júl. 18. 19:49
 1/10 anonim ***** válasza:

:D Végre valakit ez a játék érdekel. Amúgy vannak azok a nagy szörnyek, pl. a medúza – azok dobnak ki nagy eséllyel. Meg a kazamaták főszörnyei. Ha tudsz angolul, itt részletesen le van írva:

[link]

2012. júl. 18. 19:54
 2/10 A kérdező kommentje:

Itt tényleg minden van :)

Mostmár tudom mi dobja... de a kérdés hogy dobja?

1# "zacskóba"

2# inventoryba

2012. júl. 19. 15:37
 3/10 anonim ***** válasza:

Sötétkék színű zsákban kapod meg, amit csak te látsz, és csak te vehetsz fel. Ezeknél is sietni kell, mert pár perc múlva eltűnnek, a tartalmukkal együtt.

Így néz ki:

Itt van a többi fajta zsák, amivel találkozhatsz:

[link]

Az első kivételével az összes többit csak te látod, és véletlenszerűen kapod meg, akkor, ha te okoztad a legnagyobb sebzést. Minden szörny másfajta dolgokat dob ki – értelemszerűen az erősebbek adják ki a legértékesebb tárgyakat.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. júl. 19. 16:00
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem hiszem el -.-'''

Épp ma láttam egy kék zsákot és befutottam érte egy keményebb enemyhez /meg is haltam :(/, ha tudom hogy csak én látom ..........

2012. júl. 19. 17:46
 5/10 A kérdező kommentje:
A lila zsáktól felfelé csak én látom őket?
2012. júl. 19. 18:10
 6/10 anonim ***** válasza:

Igen, csak te látod. De ezeknél is siess, mert egy perc múlva eltűnnek. Egyszer ott kellett hagynom egy zsákot, olyan alacsony volt az energiám. Aztán persze nem találtam meg. :P

Amúgy játszol még?

2012. szept. 1. 15:46
 7/10 A kérdező kommentje:
Aha még tolom, mióta lement az amulett ára könnyen megszereztem a legjobb cuccokat. Most egy 5/8 íjászom és egy 2/8 Necro-m van
2012. szept. 21. 12:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Na, az tök jó. Mióta olcsó az amulett, azóta sokkal jobban élvezem a játékot, mert nem halok meg mindenféle hülye baleset miatt. xD Most egy 1/8-as lovaggal játszok, ez az első karim, amin ki tudtam maxolni egy tulajdonságot. Azelőtt mindig meghaltam, mielőtt megtehettem volna. :D
2012. szept. 22. 09:52
 9/10 A kérdező kommentje:
Jó is volt de vége az olcsó amulettnek :/ de m1 még van 6 a vaultban
2012. okt. 13. 16:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Na, jó neked! :D Én pár nappal ezelőtt törtem el az utolsót. xD Úgyhogy vár a halál...
2012. okt. 14. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!