Realm of the mad god-ban honnan lehet speed, attack stb. potiont szerezni?
:D Végre valakit ez a játék érdekel. Amúgy vannak azok a nagy szörnyek, pl. a medúza – azok dobnak ki nagy eséllyel. Meg a kazamaták főszörnyei. Ha tudsz angolul, itt részletesen le van írva:
Itt tényleg minden van :)
Mostmár tudom mi dobja... de a kérdés hogy dobja?
1# "zacskóba"
2# inventoryba
Sötétkék színű zsákban kapod meg, amit csak te látsz, és csak te vehetsz fel. Ezeknél is sietni kell, mert pár perc múlva eltűnnek, a tartalmukkal együtt.
Így néz ki:
Itt van a többi fajta zsák, amivel találkozhatsz:
Az első kivételével az összes többit csak te látod, és véletlenszerűen kapod meg, akkor, ha te okoztad a legnagyobb sebzést. Minden szörny másfajta dolgokat dob ki – értelemszerűen az erősebbek adják ki a legértékesebb tárgyakat.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Nem hiszem el -.-'''
Épp ma láttam egy kék zsákot és befutottam érte egy keményebb enemyhez /meg is haltam :(/, ha tudom hogy csak én látom ..........
Igen, csak te látod. De ezeknél is siess, mert egy perc múlva eltűnnek. Egyszer ott kellett hagynom egy zsákot, olyan alacsony volt az energiám. Aztán persze nem találtam meg. :P
Amúgy játszol még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!