Silkroad kockák (inkább traderek)! Az új Legend VIII-ban hol tudok szerezni trader zászlót?
Figyelt kérdés
Már végeztem a level 20-as küldetéssel, de egyszerűen nem találom sehol. A hunter, meg a thief ruha mindenhol ott van, de hol a viharban van a trader zászló? A másik meg, hogy trader lovat honnan tudok venni? Meg cuccokat amit átszállítok A-ból B-be? Mert azt se találom... Segítségeteket előre is kösz.2012. júl. 17. 21:28
1/3 anonim válasza:
Ezzel még játszanak? ehh... zászlót a hunter academy vagy mi a neve már 1-2 éve nem játszottam trader lovat meg simán a stablenél ott asszem van olyan opció h trade, de lehet teljesen beújították a játékot, nemtom. De nem ajánlom ezt a játékot, ha még csak most kezded, tönkre fog tenni lvl 80 fölött már csak úgy tudsz fejlődni, ha pénzt adsz be mert k.va nehéz. inkább menj vmi privát szeróra errorsoft.net
2/3 A kérdező kommentje:
5 éve kezdtem de annyira felújították hogy borzalmas lett. Mostmár rájöttem. Kivették a trader állatok vásárlását. Ehelyett bejött pár trader skill amivel meg lehet idézni őket. Aztán megszűnt a "traderség" ehelyett vagy hunte, vagy thief lehetsz. Hunter átvette a trader szerepét ami szintén módosult kissé. És 120 lv. lett a max..
2012. júl. 20. 00:40
3/3 anonim válasza:
szomorú, hogy ez lett a sorsa... bár amióta elkezdtem játszani azt vettem észre, hogy az újítások mindig csak rontottak a játékon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!