Szerintetek elindítsam a régi kedvelt sorozatomat az ezt ne vedd meg ami még FreddyD előtt volt?
Nyugodtan, ha jó poénjaid vannak, és a videóid nem hasonlítanak FreddyD videóira, akkor senki nem fog ezért megszólni.
Gondolom ismered UgyVanPlancsiznakEgy-et, és rockerlalee-t, ők is mutattak/mutatnak be néha rossz játékokat, és mivel minőségi, egyedi munka, senkinek eszébe se jut, hogy koppintás lenne.
És fontos, hogy legyen jó kiejtésed, és ne mutass be olyan játékot, amit már más megtett előtted - kivéve persze ha külföldi mutatta be.
Nem könnyű rossz játékot találni, ezért az nem megoldás ha belekötsz minden apróságba.
Ha esetleg úgy döntesz, hogy elindítod elküldhetnéd nekem privátban, vagy akár ide is leírhatod, szeretek ilyeneket nézni.
De tényleg jó tanácsként törekedj az egyedi munkára, saját poénokra, azt értékelik az emberek, még ha nem is lesz olyan jó összességében.
Hát szerintem akkor kezdd el, ha:
-15 elmúltál
-értesz a videó készítéshez, vágáshoz, stb.
-van egy normális mikrofonod
-érdekes stílusod van
-érdekes játékokat mutatsz be
-az sem árt, ha van humorérzéked
Mert 12 éves mikrofonba köpködő kisgyerek tesztelőből már van úgy 40, felesleges, hogy te legyél a 41.,akkor a kutya sem fogja nézni a videóid.
Nézd meg Medievil teszteléseit, ő jól bemutatja egyes embereken, hogy milyen NE legyen a videód.
http://www.youtube.com/watch?v=CxSXFcMdFEA
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!