Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 1, Sims 2, Sims 3?

Sims 1, Sims 2, Sims 3?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb sims 1,2,3, (grafikailag,lehetőségek szerint,stb) írjatok mé

2012. júl. 17. 12:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Pedig egy kicsit olyan! Szerintem is...
2012. júl. 27. 15:20
 12/16 A kérdező kommentje:
Gumi baba, mint egy Mókus ember!
2012. júl. 28. 21:13
 13/16 anonim ***** válasza:

A sims 1 nem szép grafikájú,de akkor nagyon felkapott volt szerintem.Bár sosem játszottam vele,egyszer volt meg az egyik volt osztálytársamnak,náluk láttam.

A sims 2-vel rengeteget játszottam,szerintem nagyon jó játék.Vannak benne meseszerű részletek,szerintem ez teszi egy játékot játékká.Olyan a grafikája egy kicsit,mintha mese lenne(az élénk számítógépszínek miatt),de amúgy szerintem az embereknek jó a kidorgozásuk,bár azt fájlalom,hogy nem lehet beállítani,hogy mennyire legyen iszmos az illető,vagy mennyire legyen kövér.Mondjuk az arcukon nagyon sokat lehet állítani,a testükön meg szinte semmit.A betöltés hosszú időket vesz igénybe valóban,de a játék öröme megmarad.A legjobb kiegészítők:Nagyvárosi élet,Évszakok,Szabadidő.

A sims 3-at az egyik mostani osztálytársamnál láttam,egy kicsit játszottam is vele,ott a simsek arca olyan furcsa:S SUNYIK!!xDD

Amúgy sok lehetőség van a 3-ban is,de nem tökéletes.

A sims4-ben ötvözném a sims 3-at a 2-vel..tehát a sims 2-es karaktereket fejleszteném és visszahoznám,az irányításba egy-két újdonságot csinálnék.:)

2012. aug. 12. 14:54
 14/16 anonim ***** válasza:
A Sims 3 a legjobb,ezt 11 éves simses múlttal mondom,mindhárommal játszok(Sims 1-gyel már nem ).Szerintem semmi baj sincs a Sims 3-ban az emberek arcával,stb-vel.A Sims 3 kiegészítő nélkül is sokat tud mondani,a kettő nem.Ráadásul kiegészítőket tekintve,sokkal jobbak,életszerűbbek a Sims 3-éi.A kettőben is voltak jó ötletek (vámpír,boszorkány) ,de elcseszték őket,viszont a Sims 3-ban marha jók,bár a Supernatural még nem jött ki,amiben a boszorkányok(és tündérek,és farkasemberek és zombik.... ) lennének,de már most sokkal klafább dolgokat írnak róluk,mint anno a kettőben.A Sims 3 sokkal frappánsabb,ötletesebb.kidolgozottabb,bár igaz,rosszabb gépeken nem tud futni.Egy kiegészítő legalább 3 GB,de van példa 6 GB-re is.Továbbá elég sok a patch,a hibalehetőség... Főleg crackelt játékok,illetve titkos kód imádók körében.
2012. aug. 12. 15:27
 15/16 anonim ***** válasza:
én nekem a Sims 2 a jobb.a sims 1 egy szar game :D
2012. aug. 29. 19:41
 16/16 anonim válasza:
A 3-as mindenképp, viszont a 2-es se rossz 1-es már nem kapható a boltokban!
2013. ápr. 13. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!