Letöltöttem a Sims 3-at és a Királyilakosztály cuccokat. Nem működik (többi lent)?
Figyelt kérdés
Telepítve lett,meglett krekkelve de mikor elindítom és a főmenübe lépek azt írja ki hogy hiányzó játéklemez...
Daemon Tools-al is meg lett csinálva és nem működik..
Miért nem?
valaki tudna segíteni??
Fontos lenne!
Előre is köszönöm!!
2012. júl. 14. 15:12
1/5 anonim válasza:
Biztos hogy a crac-elés jól sikerült? Ekkor szokta kiírni ezt ha nem jó a crack. tölts le máshonnan csak crac.et külön, majd próbáld azzal.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! ÉS tudsz valami oldalt ahonnan le tudom tölteni? Google-ban még nem találtam..
2012. júl. 14. 15:34
3/5 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jó!!:(((
VALAKI SEGÍTSEEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(((((((
2012. júl. 14. 16:11
4/5 anonim válasza:
Privátba elküldtem. Egy próbát megér.
5/5 anonim válasza:
Megoldódott a probléma?
Ha nem,azt mondom,töröld le az egészet úgy haogy vana vezérlőpulton keresztül.Szedj le ezúttal egy másik simses torrentet,és azzak telepítsd fel.Az alapjátékot kell MINDIG felülírni a crackkel,továbbá a kiegészítők megjelenési sorrendjére ügyelj a telepítés során!(A megfelelő sorrendet a mysims.hu oldalán megtalálod bal oldalon.)
Kaphatok egy like-ot? :) Ha nem sikerül így se,írj privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!