Sims3-at beteszem a gépbe, de nem érzékeli és már nagyon iedgesít! Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Lenne elég hely neki, van benne DVD-olvasó is, és beteszem a CD-t, utána kicsit morog, de semmit nem történik a képernyőn. Bemegyek a Saját gép-be, ott sincs semmi!2012. júl. 9. 16:42
1/9 anonim válasza:
Vagy a lemez rossz, vagy a meghajtó. Próbáld ki a lemezt másik gépben.
2/9 anonim válasza:
Egyértelmű optikai meghajtó hiba. Cseréld ki..
Üdv
3/9 anonim válasza:
Egyértelmű mi? Mert a lemez hibája nem is lehet...
4/9 anonim válasza:
Lemez hibája is lehet, vagy pl. nem mindegy milyen írási sebességgel írod ki - találkoztam már ilyennel személyesen -, van ami nem megy minden meghajtóval, vagy csak simán szar márkájú a CD, amiből adódóan rossz a minősége.
5/9 anonim válasza:
Ha eredeti a lemez. cseréltesd ki, mert a rányomott festék miatt excenteresen pörög, a meghajtó pedig így nem fogja olvasni soha.
Amennyiben nem gyári a lemez, semmit sem vesztettél, dobd el, szerezz újat, stb.
6/9 A kérdező kommentje:
A lemez eredeti.
Más gépen működik.
Akkor a meghajtóval van gond?
2012. júl. 9. 21:24
8/9 anonim válasza:
Ha akarsz játszani, mielőtt új meghajtót veszel (ha veszel egyáltalán), akkor regisztráld be Originbe a CD kulcsodat, és töltsd le onnan.
9/9 anonim válasza:
Nekem is pont ez a bajom úgyhogy én is szivesen fogadok tanácsokat előre is köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!