Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen Minecraft videót...

Exant kérdése:

Milyen Minecraft videót készítsek?

Figyelt kérdés
Minecraft videót vagy videó sorozatot szeretnék csinálni de egyszerűen nincs ötletem. Egy sima gamaeplay unalmas. De ha van jó mod vagy map ötletetek vagy csak videóhoz téma, nagyon megköszönném.
2012. júl. 13. 16:53
 1/3 dancsahan válasza:

Szia!

Szerintem az a legjobb ötlet ha egy sima survival videó sorozatot készítesz vagy te kitalálsz egy történetet és eljátszáttok.

Vagy Adventure map.

Ha tudsz szervert csinálni jönnék én is ha megengeded(megengeditek.:D

Email:daniel20010823@citromail.hu Írj ha kérdésed lenne!

2012. júl. 13. 18:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Pandora's box mod, volcano mod, az ilyesmiket próbáld megoldani, amúgy ha van szerver szívesen beszállok, van felvevő cuccom is, viszonylag jó minőségbe vesz fel.

Ha érdekelne az ajánlatom írj privátot,

2012. júl. 13. 22:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is mennék ha lehetne :) nekem is van FRAPSEM és skypen el tudom küldei a telepitőjét ja és persze tudom kezelni a vágó programokat is :D skyp nevem:GoldenTuch98
2012. júl. 14. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!