Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft Modolás?

Neonzorr:) kérdése:

Minecraft Modolás?

Figyelt kérdés
Mért van az,hogy elkezdtem modolni a Minecraftot de vagy úgy csinál a játék mintha be sem tettem volna a modot(tehát semmi változás,sem új blokkok,se nincs kiírva,hogy ModLoader:On és semmi..olyan mint modolás előtt..) vagy ha éppen modloaderes a mod akkor is ugyan ez vagy be crashel a Minecraft.A too many itemset sikerült be raknom,annál nem volt semmi gond. De semmi más modot nem bírok berakni. Kipróbáltam,hogy letöltök egy másik Minecraftot amit csak modolok. Tehát rakok rá egy modot azt kipróbálom aztán újratelepítem,hogy egyszerre ne legyen rajta több mod. Tudna valaki ebben segíteni ? Köszönöm! Jelenleg ezt a(z) (egyszerű) modot próbáltam/próbálgatom.
2012. júl. 13. 13:50
 1/1 A kérdező kommentje:
2012. júl. 13. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!