Nagyon a szívemhez nőtt az egyik karakter egy játékban. Érzelmeket táplálok iránta. Normális ez?
De én a lehető legkomolyabban mondom. Olyan jól fel volt építve a karakter jelleme,élete... amikor a végén meghalt, úgy elszontyolodtam :(
be is könnyeztem rajta...
Milyen játékban amúgy? És ki volt a karakter?
Amúgy szerintem teljesen normális, nálam is volt már, hogy úgy álltam fel egy játék végigjátszása után, hogy legszívesebben megkönnyeztem volna. Ilyen volt pl. a God of War 1. része is, a végén Árész megöli Kratos feleségét és kislányát is a szeme láttára. Karakterekhez is lehet érzelmileg kötődni, ugyan úgy, ahogy az emberekhez. Nálam is sok olyan karakter van, ami szimpatikus, tudok azonosulni vele, stb., és ha esetleg meghal a történet során, akkor elég rosszul esik. Ebből kifolyólag lehet szerelmet is érezni egy karakter iránt.
Kedves utolsó válaszoló! Megkérdezhetem,hány éves vagy?:)
Egyébként az L. A. Noire-ból Cole Phelps. Talán beteg,de becézgetni is szoktam. Néha a barátom előtt is. Nem hiszem, hogy szerelem lenne,de valami hasonló. Vad szimpátia és nagyon erős érzelmi kötődés. Tudom, hogy Phelps-nek nem volt valami rendes élete, de a végén ahogy feláldozta magát... teljesen meghatott :') mi lehet ez? Szeretném Phelps-t magamhoz ölelni. A színész,Aaron Staton is szimpi,de én Phelpset szeretném! Na, nem durvulok be. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!